Toplotna črpalka 2018-04-02T20:01:26+00:00

Nudimo vam klimatske naprave preverjenih blagovnih znamk z do 5 letno garancijo. S široko partnersko mrežo smo prisotni v vseh večjih mestih širom Slovenije. Nudimo vam brezplačen ogled na terenu, svetovanje glede izbire in ustrezne postavitve klimatske naprave ter tudi kasnejšo vgradnjo klimatske naprave.

Varčno ogrevanje sanitarne vode

Toplotno črpalko za ogrevanje sanitarne vode v spodnjem delu predstavlja bojler z zunanjim plaščnim kondenzatorjem in odlično izolacijo, v njem pa se nahaja cevni toplotni prenosnik, ki omogoča priklop zunanjega vira ogrevanja, na primer preko sončnih kolektorjev. Bistvo toplotne črpalke pa je nad samim bojlerjem. V »kapi« se nahajajo učinkovit rotacijski kompresor in uparjalnik, ter seveda ventilator, ki zagotavlja pritok zraka. Toplotna črpalka se upravlja multifunkcijskega regulatorja, s katerim dosežemo popoln nadzor nad nastavitvami

PREVERI PONUDBO
Ustrezna montaža klima narave je ključnega pomena

Po namenu jih ločimo na toplotne črpalke za nizkotemperaturne in visokotemperaturne režime ogrevanja. Prve so optimalne za talno ogrevanje in nižje temperature vode, druge pa posebej zasnovane za radiatorje in visoke temperature vode v ogrevalnem sistemu. In če vedno več ponudnikov in monterjev začenja razumeti pomembnost pravilne določitve potrebne moči, jih žal še vedno mnogo premalo razume veliko vsebinsko razliko med nizkotemperaturnimi in visokotemperaturnimi toplotnimi črpalkami. Glede na tip ogrevanja, ali gre za talno ali radiatorsko ogrevanje, ločimo v grobem dva tipa toplotnih črpalk. Nizkotemperaturne primerne za talno ogrevanje ogrevajo vodo na ca. 55°C oziroma z dodatnimi tehničnimi elementi na okvirno 60°C, medtem ko za radaitorko ogrevanje je potrebno ogreti vodo vse do 80°C.

Pošlji povpraševanje

Izkoristite subvencije za nakup toplotne črpalke

Ob nakupu toplotne črpalke vam brezplačno uredimo vso tehnično dokumentacijo
za pridobitev nepovratnih sredstev s strani Eko sklada!

Preveri

Si želite izboljšati kakovost bivanja in bi radi svoj dom prijetno ohladili?
Naredite nekaj zase – privoščite si klima napravo! Pri nakupu vam bomo prijazno svetovali, zato bo izbira povsem enostavna. Prave tehnične karakteristike, strokovna montaža ter servis tudi izven garancijske dobe so pri nas vedno zagotovljeni, zato kar pokličite in povprašajte za ponudbo.

Upravljanje in daljinski nadzor klimatske naprave preko mobilne aplikacije

S pomočjo mobilne aplikacije ali internet brskalnika, lahko upravljate naprave od doma, iz pisarne ali pa ko uživate v naravi. Uporaba je možna na vseh popularnih napravah s pomočjo brezplačne aplikacije ali internet brskalnika. Potrebujete le internet povezavo.
Lokalni vremenski podatki, zaščita pred zmrzaljo, tedenski multi-timer in druge funkcije, ki bodo uvedene v prihodnosti. Možno je upravljanje ene ali več naprav, na eni ali več lokacijah.