Toplotna črpalka 2018-08-13T15:12:05+00:00

Priporočamo vam nakup toplotne črpalke iz naše ponudbe, saj bo zadovoljila vse vaše potrebe po ogrevanju doma ali po oskrbi s toplo sanitarno vodo. Ponujamo vam toplotne črpalke preverjenih in priznanih blagovnih znamk, in sicer s kar 5-letno garancijo. Vrhunska kakovost in ugodne cene so le nekatere izmed naših prednosti.

Ustrezna montaža klima narave je ključnega pomena

Z vgradnjo toplotne črpalke pa ne boste samo privarčevali pri stroških za ogrevanje, poskrbeli boste tudi za čistejše okolje, saj boste pripomogli k znižanju obremenitve okolja z ogljikovim dioksidom. V naši ponudbi lahko najdete preverjene znamke toplotnih črpalk za ogrevanje, ki bodo zadovoljile še tako zahtevnega uporabnika. Kako tudi ne, saj po svoji kakovosti in delovanju krepko presegajo najstrožje evropske standarde. Naše toplotne črpalke so vrhunski izdelek, ki ponujajo rešitve za nizkotemperaturne in visokotemperaturne sisteme, in sicer tako za novogradnje kot tudi pri zamenjavi obstoječih peči na olje ali plin v starejših zgradbah. V primeru, da se odločite za našo toplotno črpalko, vam bomo pomagali urediti vse potrebno za pridobitev nepovratnih finančnih sredstev s strani Eko sklada RS.

Učinkovito ogrevanje sanitarne vode.

Toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode je odlična alternativa ogrevanju vode na druge načine, saj je ekonomična in okolju prijazna. Naše vrhunske toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode nadvse učinkovito nadomestijo električni bojler ali kakšen drug manj varčen način ogrevanja sanitarne vode. Imajo več kot odličen izkoristek: kot glavni vir delovanja uporabljajo zrak, kar stroške porabe električne energije zmanjša kar do 75%. Poleg priznanih tujih blagovnih znamk vam ponujamo tudi odlične slovenske proizvode, za vse pa nudimo 5-letno garancijo. Nakup toplotne črpalke je dolgoročna naložba, ki se še kako splača!

Izkoristite subvencije za nakup toplotne črpalke

Ob nakupu toplotne črpalke vam brezplačno uredimo vso tehnično dokumentacijo
za pridobitev nepovratnih sredstev s strani Eko sklada!

Si želite izboljšati kakovost bivanja in bi radi svoj dom prijetno ohladili?
Naredite nekaj zase – privoščite si klima napravo! Pri nakupu vam bomo prijazno svetovali, zato bo izbira povsem enostavna. Prave tehnične karakteristike, strokovna montaža ter servis tudi izven garancijske dobe so pri nas vedno zagotovljeni, zato kar pokličite in povprašajte za ponudbo.

Z vgradnjo toplotne črpalke pa ne boste samo privarčevali pri stroških za ogrevanje, poskrbeli boste tudi za čistejše okolje, saj boste pripomogli k znižanju obremenitve okolja z ogljikovim dioksidom. V naši ponudbi lahko najdete preverjene znamke toplotnih črpalk za ogrevanje, ki bodo zadovoljile še tako zahtevnega uporabnika.

S svojo široko partnersko mrežo smo prisotni v povsod po Sloveniji, tako da vam lahko kjerkoli nudimo brezplačen ogled na terenu, svetovanje glede izbire toplotne črpalke in tudi njeno kasnejšo vgradnjo. Pohvalimo se lahko s podatkom, da smo s svojimi toplotnimi črpalkami že oskrbeli več kot 500 zadovoljnih gospodinjstev. Zdaj je čas, da si zanesljivo in doživljenjsko zagotavljanje ogrevanja ali priprave sanitarne vode priskrbite tudi vi!