Klimatska naprava2018-04-02T19:58:59+01:00

Nudimo vam klimatske naprave preverjenih blagovnih znamk z do 5 letno garancijo. S široko partnersko mrežo smo prisotni v vseh večjih mestih širom Slovenije. Nudimo vam brezplačen ogled na terenu, svetovanje glede izbire in ustrezne postavitve klimatske naprave ter tudi kasnejšo vgradnjo klimatske naprave.

Dovršen dizajn in energetska varčnost

Sodobne klima naprave so primerne tako za manjše kot večje prostore. Število notranjih in zunanjih enot ter njihova moč in specifične lastnosti se prilagajajo vašim potrebam, zato vam lahko ponudimo vse od klima naprav za stanovanja in stanovanjske hiše, pa do sistemov, namenjenih restavracijam, hotelom, velikim pisarnam, prodajalnam, pa tudi obrtnim delavnicam, skladiščem in industrijskim prostorom. Klimatske naprave so na voljo v split izvdbi, se pravi ena notranja enota in prapadajoča zunanja ali multi-split izvedbi – ena zunanja in dve ali več notrnajih enot.

PREVERI PONUDBO
Ustrezna montaža klima narave je ključnega pomena

V naši ponudbi najdete klima naprave, ki so po svoji uporabnosti primerne tako za vaš dom kot manjše poslovne prostore (pisarne), pomožne prostore (hlajenje kleti) kot tudi vikende, saj je njihovo upravljanje povsem enostavno. Odlikujejo jih tiho delovanje, sodoben videz in predvsem energijski razred do A+++.

Pošlji povpraševanje

Široka izbira klimatskih naprav preverjenih blagovnih znamk.

Preveri

Si želite izboljšati kakovost bivanja in bi radi svoj dom prijetno ohladili?
Naredite nekaj zase – privoščite si klima napravo! Pri nakupu vam bomo prijazno svetovali, zato bo izbira povsem enostavna. Prave tehnične karakteristike, strokovna montaža ter servis tudi izven garancijske dobe so pri nas vedno zagotovljeni, zato kar pokličite in povprašajte za ponudbo.

Upravljanje in daljinski nadzor klimatske naprave preko mobilne aplikacije

S pomočjo mobilne aplikacije ali internet brskalnika, lahko upravljate naprave od doma, iz pisarne ali pa ko uživate v naravi. Uporaba je možna na vseh popularnih napravah s pomočjo brezplačne aplikacije ali internet brskalnika. Potrebujete le internet povezavo.
MELCloud ponuja nekatere novosti, kot so lokalni vremenski podatki, zaščita pred zmrzaljo, tedenski multi-timer in druge funkcije, ki bodo uvedene v prihodnosti. Možno je upravljanje ene ali več naprav, na eni ali več lokacijah.