Klimatska naprava Panasonic Standard Inverter

560,49 1.429,22 

Klimatska naprava Panasonic FZ Standard

Panasonic FZ Standard so izjemno inovativne klimatske naprave

Trenutnim podnebnim spremembam v okolju sledi tudi tehnološki razvoj klimatskih naprav. V tem smislu so klimatske naprave Panasonic ene bolj naprednih in inovativnih klimatskih naprav na tržišču. Generacija klimatskih naprav FZ Standard, z vgrajenim hladilnim plinom R32, so inovativne v vsakem pogledu: v primerjavi z drugimi hladilnimi sredstvi pa ima bistveno manjši vpliva na okolje in varčuje z energijo.

    Reset options
Pošlji povpraševanje
x
Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in s tem, da podjetje Ekolis d.o.o. hrani in obdeluje podatke z namenom izvedbe naročila oz. priprave ponudbe.

Šifra: 0049-4 Kategoriji: ,

Opis

Velike energijske prihranke omogoča inverter tehnologija, ki porabi le toliko energije kot jo potrebuje. Panasonic pri tem stavi na kakovostne kompresorje, ki predstavljajo srce vsake klimatske naprave. Vrtilna hitrost kompresorja se prilagaja pogojem v prostoru. Ob zagonu se moč delovanja poveča zato, da se čim prej doseže željeno temperaturo. Ko pa je temperatura nastavljena, je za njeno ohranjanje potrebno manj moči. Temperatura v prostoru je tako vedno enaka, brez nihanj, ne glede na obremenitev prostora. Na ta način je poraba električne energije bistveno manjša.

Inverter tehnologija uvršča klimatske naprave Panasonic FZ Standard v energijski razred A++ pri hlajenju, pri čemer je koeficient učinkovitosti SEER 6,1 in A+ pri ogrevanju. Različni modeli tovrstnih klimatskih naprav se razlikujejo glede na moč delovanja. Na tržišču so vam tako na voljo modeli z močjo 2,5 kW, 3,4 kW, 5 kW in 6,25 kW. S svojo močjo delovanja imajo klimatske naprave Panasonic FZ Standard velik temperaturni razpon hlajenja in gretja. Na eni strani učinkovito grejejo prostore pri zunanjih temperaturah do -10°C, na drugi strani pa ohlajajo prostore tudi ko so zunanje temperature do +43°C.

klimatska naprava panasonic fz standard

Poleg inverter tehnologije in energetske učinkovitosti, naj poudarimo še nekaj tehnoloških prednosti, ki vas bodo zagotovo navdušile. Klimatske naprave Panasonic FZ Standard imajo izjemno tiho delovanje pri 20 db. Vgrajen imajo filter PM2,5 za čist zrak v notranjih prostorih. Ta filter lahko prestreže izjemno majhne trdne delce do 2,5 mikrona, vključno z nevarnimi onesnaževalci kot sta cvetni in hišni prah. Za še bolj prijetno bivanje v vašem domu pa poskrbi dodatna funkcija nevtralizacije neprijetnega vonja, s katerim ne boste imeli več težav v vašem domu. Ker pa se klimatske naprave Panasonic FZ Standard pohvalijo s funkcijo hlajenja z blagim sušenjem, se boste izognili tudi nastanku vlage v prostoru.

Klimatske naprave Panasonic FZ Standard postavljajo številne mejnike v svojem cenovnem razredu. Z nakupom enega od modelov tovrstnih klimatskih naprav bodo tako številne vaše skrbi izginile. Ne le da boste prihranili pri stroških električne energije, hkrati boste poskrbeli tudi za popolno udobje vašega bivanja.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Želite napravo zmontirati sami?
Pripeljemo vam jo brezplačno.

STROKOVNA POMOČ

Kliknite tukaj za klepet s svetovalcem
ali pa nas pokličite na 01 777 88 88