123

Toplotna črpalka Daikin Altherma 3

od 4.159,42 

Toplotna črpalka Daikin Altherma 3

To jesen vam ob nakupu toplotne črpalke Altherma 3H HT podarimo takojšni popust v vrednosti 500 €. Oddajte povpraševanje in si s tem pridobite prvo vzdrževanje brezplačno. Pohitite zaloge so omejene!

Dobava: 3-7 delovnih dni

100 % VAREN
NAKUP

BREZPLAČNA
DOSTAVA

MONŽNOST PLAČILA
NA OBROKE

Napredna Daikin tehnika

Toplotna črpalka Daikin Altherma 3 ogeva vodo do 55°C kar pomeni da je idealna za uporabo v novogradnjah ali obstoječih gradnjah z dobro izolacijo.

Kupi

Tehnologija delovanja toplotne črpalke Altherma LT omogoča nemoteno in visoko učinkovito delovanje za kar grejo zasluge kvalitetnim kompresorjem kateri se uporabljajo v Daikinovih napravah. Možnost hlajenja je pri tej toplotni črpalki izvedljiva saj ima način obartnega delovanja in s tem hladi prostore, vendar je potrebno notranje hlajenje in ogrevanje izvajati preko konvektorskih radiatorjev.

Kupi

Toplotna črpalka R32 Daikin Altherma 3 zagotavlja izhodne temperature do 65 °C z visoko učinkovitostjo, tako da je primerna hkrati za radiatorje in za talno ogrevanje, pri tem pa ohranja svojo znano odpornost proti nizkim temperaturam do –25 °C, tako da lahko zanesljivo deluje tudi v najhladnejših podnebjih.

Kupi

Mnenja uporabnikov


Pogosta vprašanja

Kolikšni so stroški dostave?

Dostava je brezplačna za celotno Slovenijo.

Katere plačilne metode so na voljo?

Plačate lahko s kreditno kartico in PayPal-om brez dodatnih stroškov ali pa po povzetju.

Kolikšen je dostavni čas?

Naročilo bo dostavljeno v roku treh delovnih dni.

Kdo dostavlja pošiljko?

Pošiljka je dostavljena s strani GLS službe, od ponedeljka do petka med delovnimi urami.