Klimatska naprava Samsung WINDFREE COMFORT

od 703,28 

Klimatska naprava Samsung WIND-FREE Comfort

Energetsko varčna in tih klima naprava Samsung Comfort odlikuje moderna trikotna oblika, patentirana tehnologija WIND-FREE pa ji omogoča praktično neslišno delovanje.

Dobava: 3-7 delovnih dni

100 % VAREN
NAKUP

BREZPLAČNA
DOSTAVA

MONŽNOST PLAČILA
NA OBROKE

Klimatska naprava Samsung WINDFREE COMFORT

Varčno ogrevanje sanitarne vode

Toplotne črpalke Therma V je mogoče idealno prilagoditi za izpolnjevanje vseh potreb samostojnih ali večstanovanjskih hiš. Toplotne črpalke niso narejene samo za nove hiše, z manjšimi spremembami jih lahko namestimo tudi v starejših zgradbah in s tem začnete varčevati kar takoj.

Zakaj ThermaV?

Therma V toplotne črpalke uporabljajo zunanji zrak kot vir toplote. Toplotna črpalka lahko tudi pri nizki temperaturi pridobi dovolj energije, da ogreje prostore. Zahvaljujoč inverterski tehnologiji, ki je vgrajena v LG toplotnih črpalkah, lahko dosežejo koeficient učinkovitosti (COP) do 4,49, kar pomeni, da lahko vsaka 1 kWh električne energije proizvede več kot 4kWh toplote. Tako je poraba energije pravzaprav precej nižja kot pri katerem koli drugem sistemu ogrevanja.

Začnite varčevati pri ogrevanju

Prihranite prostor v strojnici

Ogrevalni sistem brez notranje enote

Primerna za vse vrste stanovanjskih objektov

LG inverterska tehnologija se prilagodi zahtevam glede na dejanske izgube toplote v hiši. Temperatura se vzdržuje na konstantni ravni, ne glede na vremenske spremembe. Če je potrebno povečanje energije, bo Therma V avtomatično povečala moč in obratno. Rezultat je konstantna temperatura in nizka poraba.

Odloči se za nakup danes