Klimatska naprava Panasonic Flagship Inverter NORDIC

od 2.055,62 

Klimatska naprava Panasonic VZ Heatcharge

Panasonic ponosno predstavlja Heatcharge tehnologijo, ki zagotavlja enakomerno ogrevanje prostorov tudi pri nizkih temperaturah okolice.

Dobava: 3-7 delovnih dni

100 % VAREN
NAKUP

BREZPLAČNA
DOSTAVA

MONŽNOST PLAČILA
NA OBROKE

Klimatska naprava Panasonic Flagship Inverter NORDIC

Heatcharge niso več klimatske naprave, pač pa zmogljive toplotne črpalke, ki zagotavljajo ugodno temperaturo skozi vse leto. Ko klimatska naprava deluje, kompresor, ki je vir moči vsake klime, proizvaja toploto.

Do sedaj te toplote ni bilo moč uporabiti in izpuščena je bila v okolje. Pri Panasonicu so se osredotočili izkoristiti odpadno energijo kompresorja in jo koristno uporabiti. Heatcharge shrani toploto, ki bi se sicer izgubila v okolje, in jo učinkovito uporabi za ogrevanje bivalnih prostorov.

Varčno ogrevanje sanitarne vode

Toplotne črpalke Therma V je mogoče idealno prilagoditi za izpolnjevanje vseh potreb samostojnih ali večstanovanjskih hiš. Toplotne črpalke niso narejene samo za nove hiše, z manjšimi spremembami jih lahko namestimo tudi v starejših zgradbah in s tem začnete varčevati kar takoj.

Zakaj ThermaV?

Therma V toplotne črpalke uporabljajo zunanji zrak kot vir toplote. Toplotna črpalka lahko tudi pri nizki temperaturi pridobi dovolj energije, da ogreje prostore. Zahvaljujoč inverterski tehnologiji, ki je vgrajena v LG toplotnih črpalkah, lahko dosežejo koeficient učinkovitosti (COP) do 4,49, kar pomeni, da lahko vsaka 1 kWh električne energije proizvede več kot 4kWh toplote. Tako je poraba energije pravzaprav precej nižja kot pri katerem koli drugem sistemu ogrevanja.

Začnite varčevati pri ogrevanju

Izkoristite do 3200 EUR -
Eko sklad nepovratna sredstva

Primerna za vse vrste stanovanjskih objektov

LG inverterska tehnologija se prilagodi zahtevam glede na dejanske izgube toplote v hiši. Temperatura se vzdržuje na konstantni ravni, ne glede na vremenske spremembe. Če je potrebno povečanje energije, bo Therma V avtomatično povečala moč in obratno. Rezultat je konstantna temperatura in nizka poraba.

Pošlji povpraševanje