Klima naprava Daikin FTXF Sensira

od 569,67 

Klimatska naprava Daikin FTXF Sensira

Diskretna klimatska naprava Daikin Sensira se pohvali z izboljšanim kompresorjem z invertersko tehnologijo, ki optimalno prilagaja delovanje. Le ta zagotavlja predvsem prihranke pri energiji, nižje tveganje za okvaro enote, tišje delovanje in manj vibracij.

Dobava: 3-7 delovnih dni

100 % VAREN
NAKUP

BREZPLAČNA
DOSTAVA

MONŽNOST PLAČILA
NA OBROKE

Z upravljalnikom Daikin Online Controller boste imeli popoln nadzor nad temperaturo v bivalnem prostoru, hkrati pa si lahko klimatsko napravo programirate tako, da se prilagodi vašemu življenjskemu stilu. Upravljalnik med drugim nudi pregled individualne sobe, v katerih lahko z interaktivnim termostatom nastavite željeno temperaturo. Prav tako si lahko prilagodite delovanje klimatske naprave za posamezni dan, kot tudi za vseh 7 dni v tednu. Z grafičnim prikazom lahko spremljate porabo energije in hkrati dobite pregled, kje lahko prihranite pri energiji.

Kupi

Visoko učinkovitost in majhno porabo energije zagotavlja tudi uporaba plina R-32, ki je hkrati tudi okolju prijazno. Učinkovito porazdelitev temperature in zraka po prostoru omogoča samodejno vertikalno premikanje loput za izpust zraka. V situacijah, ko v prostoru 20 minut ni ljudi, se poraba toka zmanjša za približno 80 %. To ji omogoča samodejni preklop na način varčevanja s tokom. Vse te karakteristike zagotavljajo, da klimatska naprava dosega vrednosti sezonske učinkovitosti do A++ pri hlajenju, pri čemer kazalnik SEER dosega vrednosti do 6,2. pri ogrevanju je kazalnik energijske učinkovitosti SCOP 4,1, kar jo uvršča v A+ energijski razred.

Kupi

Mnenja uporabnikov


Naroči in prihrani

Izberi paket

Pogosta vprašanja

Kolikšni so stroški dostave?

Dostava je brezplačna za celotno Slovenijo.

Katere plačilne metode so na voljo?

Plačate lahko s kreditno kartico in PayPal-om brez dodatnih stroškov ali pa po povzetju.

Kolikšen je dostavni čas?

Naročilo bo dostavljeno v roku treh delovnih dni.

Kdo dostavlja pošiljko?

Pošiljka je dostavljena s strani GLS službe, od ponedeljka do petka med delovnimi urami.