Toplotne črpalke2019-09-04T12:29:45+02:00

Toplotne črpalke zrak voda

Primerna za ogrevanje bivalnega prostora in pripravo sanitarne vode

Priporočamo vam nakup toplotne črpalke iz naše ponudbe, saj bo zadovoljila vse vaše potrebe po ogrevanju doma ali po oskrbi s toplo sanitarno vodo. Ponujamo vam toplotne črpalke preverjenih in priznanih blagovnih znamk, in sicer s kar 5-letno garancijo. Kakovostne naprave, individualne rešitve ter montaža po celotni Sloveniji vam zagotavljajo optimalno ogrevalno rešitev za vaš dom.

Izračun referenčnega objekta na Ptuju

Objekt letnik izdelave 1991

  • 2 odrasli osebi in 2 otroka do 15 let
  • Srednja izolacija: 15cm fasadne in strešne
  • Radiatorsko ogrevanje
  • 2100L porabe kurilnega olja na leto

Vgradnja toplotne črpalke 14kW Mitsubishi Electric z vgrajnim bojlerjem.

Letni strošek ogrevanja s toplotno črpalko: 430 EUR

Primerne za talno in radiatorsko ogrevanje

Z vgradnjo toplotne črpalke pa ne boste samo privarčevali pri stroških za ogrevanje, poskrbeli boste tudi za čistejše okolje, saj boste pripomogli k znižanju obremenitve okolja z ogljikovim dioksidom. V naši ponudbi lahko najdete preverjene znamke toplotnih črpalk za ogrevanje, ki bodo zadovoljile še tako zahtevnega uporabnika. Kako tudi ne, saj po svoji kakovosti in delovanju krepko presegajo najstrožje evropske standarde. Naše toplotne črpalke so vrhunski izdelek, ki ponujajo rešitve za nizkotemperaturne in visokotemperaturne sisteme, in sicer tako za novogradnje kot tudi pri zamenjavi obstoječih peči na olje ali plin v starejših zgradbah. V primeru, da se odločite za našo toplotno črpalko, vam bomo pomagali urediti vse potrebno za pridobitev nepovratnih finančnih sredstev s strani Eko sklada RS.

Učinkovito ogrevanje sanitarne vode.

Toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode je odlična alternativa ogrevanju vode na druge načine, saj je ekonomična in okolju prijazna. Naše vrhunske toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode nadvse učinkovito nadomestijo električni bojler ali kakšen drug manj varčen način ogrevanja sanitarne vode. Imajo več kot odličen izkoristek: kot glavni vir delovanja uporabljajo zrak, kar stroške porabe električne energije zmanjša kar do 75%. Poleg priznanih tujih blagovnih znamk vam ponujamo tudi odlične slovenske proizvode, za vse pa nudimo 5-letno garancijo. Nakup toplotne črpalke je dolgoročna naložba, ki se še kako splača!

Izberite ustrezno toplotno črpalko glede na vaše zahteve.

Strokovno svetovanje in kvalitetna izvedba certificiranih monterjev nam omogoča vzdrževanje kvalitete na visokem nivoju.

Z našimi enregetskimi rešitvami se ogreva
že preko 3000 strank.

Nudimo vam toplotne črpalke preverjenih blagovnih znamk

Izvajamo informativne oglede po celotni Sloveniji

toplotne črpalke ecodan

Toplotne črpalke Mitsubishi Electric

Preberi več

Toplotne črpalke Daikin

Preberi več
toplotna črpalka fujitsu

Toplotne črpalke Fujitsu

Preberi več

Začnite se ogrevati varčno že letošnjo jesen!

Pošlji povpraševanje!