///Klimatska naprava Samsung MALDIVES

Klimatska naprava Samsung MALDIVES

515,73 1.101,71 

Samsung AR5000 1.1

    Reset options
Šifra: 0049 Kategoriji: ,

Opis

ENOUPORABNIŠKI NAČIN

Klimatske naprava Samsung ponujajo možnost enouporabniškega načina upravljanja z namenom doseganja enaki učinkovitosti ogrevanja ali hlajenja v prostoru, a temu primerno nižjo električno porabo zahvaljujoč manjši porabi kapacitete kompresorja. Tako ste lahko brez slabe vesti glede uporabe klimatske naprave, saj je z energestskega stališča varčna.

HLAJENJE V 2-KORAKIH

Vas moti ragreto toplot stanovanje, ko pridete iz službe v ročih poletnih dneh? S klimatskimi napravami Samsung je tudi ta problem rešen. Posebna funkcija 2-stopenjskega hlajenja omogoča, da je naše bivalni prostor ohlajen v le nekaj minutah. V drugem koraku pa poteka faza udobnega, ki omgoča vzdrževanje prijetne temperature prostoru ter varčnega delovanja klima naprave.

VIRUS DOKTOR – FILTRACIJA ZRAKA

Alergeni delci, virus ter ostale škodljive snovi v zraku vpivajo negativno na naše počutje in zdravje. Vsem opisanim težavam je na voljo virus doctor, enostavni filter, ki uspešno prefiltrtira zrak vključno z virusi gripe. S posebno tehnologijo filtracije boste tako ohranjali svež in čist zrak v prostoru.

PAMETNE FUNKCIJE

Samsung klimatske naprave sledijo najnovejšim smernicam na področju tehnologije kar se kaže v naboru funkcij, ki so ponujene končnim uporabnikom. Klimatske naprave Samsung lahko upravljate preko vaše najlubše mobilne naprave s tovarniško vgrajenimi Wi-Fi vmesniki in to prav od kjerkoli na svetu. Funkcija “Smart check” omogoča diagnosticiranje napak in še v istem hipu lahko predlaga ustrezno rešitev.
Tudi sama namestitev Samsung klimatskimi napravami je sedaj mačji kašelj. Po zaslugi skrbnega načrtovanj klima naprave je omgočeno, da sistem samodejno preveri ali je naprava pravilno nameščena za brezkrbno delovanje v vročih poletnih dneh

CRYSTAL GLOSS DIZAJN

Ukrivljen dizajn ter Crystal Gloss izgled omogoča Samsung klima napravam edinstevn izgled ter invativno zasnovo. Naprava je obdana z atraktivnim dvojno injeciranim transparentim materialom za še bolj eleganten videz.

TROJNA ZAŠČITA PLUS

Klimatska naprava Samsung pa je kos tudi najtežjim izzivom. Posebna tehnologija “trojne zaščite plus” ji preprečujeo preobremenjenost kompresorja in krmilne enote ob napetostnih sunkih ter in ostalih električnih nihanj brez dodatnega ločenega stabilizatorja. Posbna zaščitna plast preprečuje nastajanje korozije in rjavenja ohišja. Zaradi velikega kondenzatorja ter optimalnega pretoka hladilne tekočine klima naprava Samsung vzdrži tudi izjemno visoke temperature.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Želite napravo zmontirati sami?
Pripeljemo vam jo brezplačno.

STROKOVNA POMOČ

Kliknite tukaj za klepet s svetovalcem
ali pa nas pokličite na 01 777 88 88