Klimatska naprava Samsung AR9500 WINDFREE

903,70 1.632,90 

Klimatska naprava Samsung AR9500 WindFree

Nedaleč nazaj je Samsung Electronics predstavil svojo prvo Wind Free stensko klimatsko napravo, ki predstavlja pravo revolucijo v svetu klimatskih naprav. Klimatska naprava AR9500M se lahko pohvali z integrirano Samsungovo ekskluzivno Wind-Free™ hladilno tehnologijo, ki poskrbi za energetsko učinkovitost hlajenja brez nelagodja, ki ga sicer povzroča direkten hladen zračni tok.

    Reset options
Pošlji povpraševanje
x

Pošlji povpraševanje

Do montaže v 3 - 5 delovnih dneh!Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in s tem, da podjetje Ekolis d.o.o. hrani in obdeluje podatke z namenom izvedbe naročila oz. priprave ponudbe.

Šifra: 0049 Kategoriji: ,

Opis

Nič več neprijetnega, hladnega pihanja

Klimatska naprava AR9500M z ekskluzivno tehnologijo hlajenja Wind-Free™ je bila razvita prav z namenom odpravljanja dveh najpogostejših nevšečnosti, do katerih prihaja pri uporabi klime. To sta nelagodje, ki ga povzroča hladen zrak, ter visoki računi za elektriko.

samsung klima naprava z windfree tehnologijo

Samsung klima naprava z Windfree tehnologijo

V čem je skrivnost te klimatske naprave? Učinek brezvetrja se doseže z nežnim razprševanjem hladnega zraka prek 21.000 mikro zračnih lukenj. To pomeni, da se zrak pomika zelo počasi in tega premikanja človek sploh ne občuti. Tako klima z načinom hitrega hlajenja hitro zniža temperaturo v prostoru. Nato pa se samodejno preklopi na Wind Free hladilni način z brezvetrjem.

Prijazen izpih klima naprave je idealna rešitev tudi za najbolj intimne prostore.

Prijazen izpih klima naprave je idealna rešitev tudi za najbolj intimne prostore.

Prihranek pri stroških elektrike

Odlična novica pri tem je dejstvo, da se zmanjša poraba energije za kar 72 odstotkov. To pa omogočata revolucionaren Samsung inverter in POWERboost tehnologija. Digitalni inverter z 8 poli namreč porabi le 32 % energije, ki jo sicer porabijo druge standardne klimatske naprave. Želena temperatura pa se ohranja brez pogostega vklapljanja in izklapljanja, zato je klimatska naprava AR9500M tišja, vzdržljivejša in zelo učinkovita.

Edinstvena trikotna arhitektura klimatske naprave

Klimatska naprava ima širši dovod, zato lahko sprejme več zraka hkrati. Optimalna širina in kot odvoda, dodatne v-lopatice in velik ventilator – kar 22 % večji kot pri drugih modelih – pa zagotavljajo hitrejše hlajenje in iztiskanje zraka, ki doseže prav vsak del prostora.

Klimatska naprava omogoča tudi povezovanje z omrežjem Wi-Fi, zato jo lahko daljinsko upravljate s pomočjo Samsung Smart Home aplikacije. Regulirate lahko temperaturo, spreminjate nastavitve, odpravljate morebitne napake ter klimatsko napravo sinhronizirate z drugimi pametnimi napravami.

samsung brezžično upravljanje

Samsung brezžično upravljanje

Zares učinkovit filter drobnih delcev z napredno filtracijo zraka

Ventilator skozi notranjo enoto potiska sobni zrak, ki ga med kroženjem hladi. Učinkovit zračni filter klime poskrbi, da drobni prašni delci ne krožijo vedno znova po prostoru. Samsung je v napravo namreč vgradil filter, ki zajame celo delce v velikosti PM 2,5. Zato se iz notranjega zraka izloči kar 99 % prahu, bakterij in virusov.

Napredna filtracija zraka

Na koncu naj omenimo, da je klimatska naprava AR9500M zaradi svoje izjemne tehnologije prejela tudi prestižno CES nagrado za najboljšo tehnološko inovacijo.

Dodatne informacije

MODEL

AR09RXPXBWKNEU (2,5 kW), AR12RXPXBWKNEU (3,5kW), AR18RXPXBWKNEU, AR24RXPXBWKNEU

BREZPLAČNA DOSTAVA

Želite napravo zmontirati sami?
Pripeljemo vam jo brezplačno.

STROKOVNA POMOČ

Kliknite tukaj za klepet s svetovalcem
ali pa nas pokličite na 01 777 88 88