Klimatska naprava Samsung AR5500

562,70 804,97 

Samsung AR5500

Klimatske naprava Samsung ponujajo možnost enouporabniškega načina upravljanja z namenom doseganja enaki učinkovitosti ogrevanja ali hlajenja v prostoru, a temu primerno nižjo električno porabo zahvaljujoč manjši porabi kapacitete kompresorja. Tako ste lahko brez slabe vesti glede uporabe klimatske naprave, saj je z energestskega stališča varčna.

    Reset options
Pošlji povpraševanje
x

Pošlji povpraševanje

Do montaže v 3 - 5 delovnih dneh!Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in s tem, da podjetje Ekolis d.o.o. hrani in obdeluje podatke z namenom izvedbe naročila oz. priprave ponudbe.

Šifra: 0049 Kategoriji: ,

Opis

HLAJENJE V 2-KORAKIH

Vas moti ragreto toplo stanovanje, ko pridete iz službe v ročih poletnih dneh? S klimatskimi napravami Samsung je tudi ta problem rešen. Posebna funkcija 2-stopenjskega hlajenja omogoča, da je naše bivalni prostor ohlajen v le nekaj minutah. V drugem koraku pa poteka faza udobnega, ki omgoča vzdrževanje prijetne temperature prostoru ter varčnega delovanja klima naprave.

FILTRACIJA ZRAKA

Alergeni delci, virus ter ostale škodljive snovi v zraku vpivajo negativno na naše počutje in zdravje. Vsem opisanim težavam je na voljo antivirusni filter, ki uspešno prefiltrtira zrak vključno z virusi gripe. S posebno tehnologijo filtracije boste tako ohranjali svež in čist zrak v prostoru.

samsung brezžično upravljanje

Napravo je mogoče upravljati preko mobilne naprave

PAMETNE FUNKCIJE

Samsung klimatske naprave sledijo najnovejšim smernicam na področju tehnologije kar se kaže v naboru funkcij, ki so ponujene končnim uporabnikom. Klimatske naprave Samsung lahko upravljate preko vaše najlubše mobilne naprave s tovarniško vgrajenimi Wi-Fi vmesniki in to prav od kjerkoli na svetu. Funkcija “Smart check” omogoča diagnosticiranje napak in še v istem hipu lahko predlaga ustrezno rešitev.
Tudi sama namestitev Samsung klimatskimi napravami je sedaj mačji kašelj. Po zaslugi skrbnega načrtovanj klima naprave je omgočeno, da sistem samodejno preveri ali je naprava pravilno nameščena za brezkrbno delovanje v vročih poletnih dneh

CRYSTAL GLOSS DIZAJN

Ukrivljen dizajn ter Crystal Gloss izgled omogoča Samsung klima napravam edinstevn izgled ter invativno zasnovo. Naprava je obdana z atraktivnim dvojno injeciranim transparentim materialom za še bolj eleganten videz.

samsung ar5500

TROJNA ZAŠČITA PLUS

Klimatska naprava Samsung pa je kos tudi najtežjim izzivom. Posebna tehnologija “trojne zaščite plus” ji preprečujeo preobremenjenost kompresorja in krmilne enote ob napetostnih sunkih ter in ostalih električnih nihanj brez dodatnega ločenega stabilizatorja. Posbna zaščitna plast preprečuje nastajanje korozije in rjavenja ohišja. Zaradi velikega kondenzatorja ter optimalnega pretoka hladilne tekočine klima naprava Samsung vzdrži tudi izjemno visoke temperature.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Želite napravo zmontirati sami?
Pripeljemo vam jo brezplačno.

STROKOVNA POMOČ

Kliknite tukaj za klepet s svetovalcem
ali pa nas pokličite na 01 777 88 88