Klimatska naprava Samsung AR9400 WINDFREE

741,19 1.380,79 

Klimatska naprava Samsung AR9400 WIND-FREE

Energetsko varčna in tih klima naprava Samsung AR9400 odlikuje moderna trikotna oblika, patentirana tehnologija WIND-FREE pa ji omogoča praktično neslišno delovanje.

    Reset options
Pošlji povpraševanje
x

Pošlji povpraševanje

Do montaže v 3 - 5 delovnih dneh!Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in s tem, da podjetje Ekolis d.o.o. hrani in obdeluje podatke z namenom izvedbe naročila oz. priprave ponudbe.

Šifra: 0049 Kategoriji: ,

Opis

V čem je skrivnost te klimatske naprave?

Učinek brezvetrja se doseže z nežnim razprševanjem hladnega zraka prek 21.000 mikro zračnih lukenj. To pomeni, da se zrak pomika zelo počasi in tega premikanja človek sploh ne občuti. Tako klima z načinom hitrega hlajenja hitro zniža temperaturo v prostoru. Nato pa se samodejno preklopi na Wind Free hladilni način z brezvetrjem.

samsung klima naprava z windfree tehnologijo

Samsung klima naprava z Windfree tehnologijo

Prihranek pri stroških elektrike

Odlična novica pri tem je dejstvo, da se zmanjša poraba energije za kar 72 odstotkov. To pa omogočata revolucionaren Samsung inverter in POWERboost tehnologija. Digitalni inverter z 8 poli namreč porabi le 32 % energije, ki jo sicer porabijo druge standardne klimatske naprave. Želena temperatura pa se ohranja brez pogostega vklapljanja in izklapljanja, zato je klimatska naprava AR9500M tišja, vzdržljivejša in zelo učinkovita.

samsung brezžično upravljanje

Napravo je mogoče upravljati preko mobilne naprave

Edinstvena trikotna arhitektura klimatske naprave

Klimatska naprava ima širši dovod, zato lahko sprejme več zraka hkrati. Optimalna širina in kot odvoda, dodatne v-lopatice in velik ventilator – kar 22 % večji kot pri drugih modelih – pa zagotavljajo hitrejše hlajenje in iztiskanje zraka, ki doseže prav vsak del prostora.

Prijazen izpih klima naprave je idealna rešitev tudi za najbolj intimne prostore.

Prijazen izpih klima naprave je idealna rešitev tudi za najbolj intimne prostore.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Želite napravo zmontirati sami?
Pripeljemo vam jo brezplačno.

STROKOVNA POMOČ

Kliknite tukaj za klepet s svetovalcem
ali pa nas pokličite na 01 777 88 88