Klimatska naprava Panasonic Etherea Inverter Plus

807,91 2.009,13 

Klimatska naprava Panasonic Etherea

Klimatske naprave Panasonic Etherea Inverter+ vam zagotavljajo 20 % manjšo porabo

Klimatske naprave so danes izjemno pomembne naprave v naših stanovanjih. Brez njih si danes življenje že težko predstavljamo. V vročih poletjih so postale neizogibne, prav tako pa se tudi pozimi z njimi grejejo številni uporabniki. Zaradi njihove vse bolj pogoste uporabe, je izjemno pomembno, da za naš dom izbiramo kvalitetne in kakovostne klimatske naprave, ki imajo nizko porabo in nam nudijo maksimalno udobje.

    Reset options
Pošlji povpraševanje
x

Pošlji povpraševanje

Do montaže v 3 - 5 delovnih dneh!Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in s tem, da podjetje Ekolis d.o.o. hrani in obdeluje podatke z namenom izvedbe naročila oz. priprave ponudbe.

Šifra: 0049 Kategoriji: ,

Opis

Ene izmed takšnih naprav so tudi klimatske naprave Panasonic Etherea Inverter+, ki veljajo za vrhunske klimatske naprave v svojem cenovnem razredu. Tovrstni modeli imajo velik poudarek na varčnosti, kvaliteti zraka v prostoru in izredni moderni zasnovi.

Klimatske naprave Panasonic Etherea Inverter+ uvrščamo med energetsko bolj varčne klimatske naprave. Inverter tehnologija je 20 % učinkovitejša od ostali klimatskih naprav, kar pomeni 20 % manjšo porabo energije. Tovrstne klimatske naprave dosegajo pri hlajenju in ogrevanju energetski razred A+++. Najnovejši modeli se ponašajo tudi z izboljšanim tipalom Econavi. Le ta omogoča in optimizira smer in količino pretoka zraka, glede na prisotnost ljudi v prostoru. Na ta način samodejno zmanjšuje moč hlajenja, glede na to koliko je sončne svetlobe. Prav tako se sistem preklopi v način varčevanja z energijo, ko v prostoru ni nikogar. S tem sistemom se tako lahko prihrani tudi do 38 % električne energije.

klima panasonic etherea

Za dodatno udobje v prostoru poskrbi nov sistem za čiščenje zraka Nanoe-G. Le ta z uporabo nanotehnologije drobnih delcev odstranjuje in deaktivira 99 % mikroorganizmov, kot so na primer bakterije, virusi in plesni v zraku ali na površini. Za neprijetne vonjave v prostoru pa je na voljo tudi funkcija odstranjevanja neprijetnega vonja. Snemljiva sprednja plošča je pralna z vodo, kar še dodatno vpliva na čist zrak v prostoru.

Klimatske naprave Panasonic Etherea Inverter+ so prejele eno od najpomembnejših priznanj, ki so podeljene za odličnosti v zasnovi izdelkov. Priznanje so si prislužile zaradi svoje funkcionalnosti in izjemni moderni zasnovi. Različne načine delovanja klimatske naprave omogočajo številne funkcije, kot so na primer način velike moči, blago sušenje zraka kar preprečuje vlago, široka in dolga loputa za usmerjanje zraka ali samodejni način. Celotno upravljanje s klimatskimi napravami je zelo preprosto, in sicer z daljinskim upravljalcem, možno pa je tudi dodatno upravljanje na daljavo s pametnim telefonom.

Zaradi svoje funkcionalnosti in izjemno varčnega delovanja so klimatske naprave Panasonic Etherea Inverter+ idealen klimatski sistem za dom. Z njihovim nakupom se vam bodo bistveno zmanjšali zneski na položnicah za plačilo električne energije.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Želite napravo zmontirati sami?
Pripeljemo vam jo brezplačno.

STROKOVNA POMOČ

Kliknite tukaj za klepet s svetovalcem
ali pa nas pokličite na 01 777 88 88