Klimatska naprava Mitsubishi Electric SLZ-M

1.238,98 2.039,88 

100 na zalogi

Klimatska naprava Mitsubishi Electric SLZ-M

Stropna klimatska naprava SLZ-M je primerna za stropne namestitve, kjer je manevrskega prostora bolj malo. Je tiha in primerna za spalnice, dnevne sobe in poslovne prostore. Za doplačilo lahko izberete tudi 3-d sendzor gibanja, ki zazna osebe v prostoru in usmeri izpih proč od ljudi v prostoru.

    Reset options
Pošlji povpraševanje
x

Pošlji povpraševanje

Do montaže v 3 - 5 delovnih dneh!Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in s tem, da podjetje Ekolis d.o.o. hrani in obdeluje podatke z namenom izvedbe naročila oz. priprave ponudbe.

Šifra: 0049 Kategoriji: ,

Opis

Naprava s pomočjo inverter tehnologije ob vklopu pospeši delovanje kompresorja, in zelo hitro doseže nastavljeno temperaturo. Ko je sobna temperatura dosežena, naprava upočasni delovanje kompresorja, izpih zraka iz naprave pa je manj intenziven in namenjen le ohranjanju dosežene temperature. Tako se preprečijo velika temperaturna nihanja v prostoru in zmanjša poraba električne energije.

KOMPAKTNA VELIKOST ZA STROPNO NAMESTITEV 2X2

SLZ nota je prirejena za 2×2 prirejene stropne namestitve z dimenzijami 570 x 570mm in višino 208.

NAČIN “I FEEL”

Naprava si zapomni nastavitev idealne temperature v prostoru ter jo natančno poustvari ob vsakem delovanju.

TIHO DELOVANJE

Enota SLZ-KF ob delovanju doseže jakost hrupnosti od 28 dB, kar jo naredi primerno za prostore kjer je poleg dobre prostorske klime potrebna tudi tišina za dober spanec ali neprekinjeno koncentracijo.

TEDENSKI ČASOVNIK

Naprava je opremljena s tedenskim časovnikom, kjer lahko nastavite 8 različnih vzorcev ogrevanja in hlajenja za vsak dan v tednu. S časovnikom lahko omejite nastavljivo temperature, vklopite avtomatski izklop naprave in zaklenete nastavitev delovanja.

3D senzor klima napravi omgoča, da izpih avtomatsko usmeri proč od ljudi, ki se nahajajo v prostoru.

3D senzor klima napravi omgoča, da izpih avtomatsko usmeri proč od ljudi, ki se nahajajo v prostoru.

FILTRI ZA ČIŠČENJE ZRAKA

Naprava ujame prašne delce in ohranja zrak čist. Filtri so preprosti za vzdrževanje, saj se jih enostavno očisti s sesalnikom, prav tako pa so dolgo-obstojni in jih ni potrebno menjati prej kot po 2500 urah delovanja.

ZAJEMANJE SVEŽEGA ZUNANJEGA ZRAKA

Kvaliteta zraka v notranjosti se poveča z dodatnim vnosom zunanjega zraka.

AVTOMATSKI PONOVNI VKLOP

Funkcija je zelo uporabna ob izpadu električne energije saj se ob ponovni vzpostavitvi toka naprava avtomatsko vklopi na zadnje nastavljeno delovanje.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Želite napravo zmontirati sami?
Pripeljemo vam jo brezplačno.

STROKOVNA POMOČ

Kliknite tukaj za klepet s svetovalcem
ali pa nas pokličite na 01 777 88 88