Klimatska naprava Mitsubishi Electric SEZ-KD

Klimatska naprava Mitsubishi Electric SEZ-KD

Posebnost klimatske naprave SEZ-KD je, da je ob uspešni vgradnji v prostor notranja enota nevidna. Skrijemo jo v spuščen strop ali jašek, z višino 200 mm in globino 700 mm pa nam naprava dopušča veliko možnosti za montažo (pimerna je tudi za nizko spuščene strope). Še posebej primerna za večje stanovanjske enote, nakupovalna središča in hotele.

Opis

INVERTER TEHNOLOGIJA

Naprava na principih inverter tehnologije pospeši delovanje kompresorja ob vklopu, zato zelo hitro doseže nastavljeno temperaturo. Ko je sobna temperatura pravšnja, naprava upočasni delovanje kompresorja, izpih zraka iz naprave pa je manj intenziven in namenjen le ohranjanju dosežene temperature. Tako se preprečijo velika temperaturna nihanja v prostoru in zmanjša poraba električne energije.

TEDENSKI ČASOVNIK

Naprava je opremljena s tedenskim časovnikom, kjer lahko nastavite 8 različnih vzorcev ogrevanja in hlajenja za vsak dan v tednu. S časovnikom lahko omejite nastavljivo temperature, vklopite avtomatski izklop naprave in zaklenete nastavitev delovanja.

FILTRI ZA ČIŠČENJE ZRAKA

Naprava ujame prašne delce in ohranja zrak čist. Filtri so dolgo-obstojni zato jih ne potrebujete menjati ampak le očistiti vsakih 100 ur delovanja naprave.

AVTOMATSKI PONOVNI VKLOP

Funkcija je zelo uporabna ob izpadu električne energije saj se ob ponovni vzpostavitvi toka naprava avtomatsko vklopi na zadnje nastavljeno delovanje.

Dodatne informacije

MODEL

SEZ-KD25VAQ (2,5 kW), SEZ-KD35VAQ (3,5 kW), SEZ-KD50VAQ (5,1 kW), SEZ-KD60VAQ (5,6 kW), SEZ-KD71VAQ (7,1 kW)

MONTAŽA

R410

BREZPLAČNA DOSTAVA

Želite napravo zmontirati sami?
Pripeljemo vam jo brezplačno.

STROKOVNA POMOČ

Kliknite tukaj za klepet s svetovalcem
ali pa nas pokličite na 01 777 88 88