///Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-SF

Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-SF

806,94 1.370,68 

Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-SF STANDARD

Kompaktna in nevsiljiva stenska klimatska naprava MSZ SF proizvajalca Mitsubishi Electric je primerna za manj zahtevnega uporabnika. Primerna je za montažo tudi v zelo majhnih prostorih, saj nudi širok razpon moči ogrevanja in hlajenja že od 1,5 kW pa tja do 5,0 KW.

    Reset options
Šifra: 0049 Kategoriji: ,

Opis

Dizajn notranje enote je preprost in nevsiljiv, naprava je komaj opazna poleg svojega izgleda pa je tudi izjemno tiha, saj deluje z jakostjo zvoka 21 dB(A) med ogrevanjem in hlajenjem.

Patentirane dvojne lamele omogočajo klimatski napravi enakomerno razporeditev hladnega ali toplega zraka v prostoru.
Možna je samostojna montaža ali povezava v multisplit sisteme. Na zunanjo napravo MXZ lahko povežemo 2 do 8 naprav in jih namestimo v posamezne sobe v hiši ter ustvarimo ugodno klimo v notranjem okolju.

Elegantna in prilagodljiva oblika, ki se nevpadljivo združuje z arhitekturo prostora. Model SF je namenjen hlajenju in ogrevanju manjših kot tudi večjih prostorov. Ponaša se z izredno varčnim hlajenjem in ogrevanjem (tudi pri zunanji temperaturi -20°C) z DC inverter tehnologijo. Vgrajen ima nano platinasti filter, ki nevtralizira bakterije, viruse, alergene in neprijetne vonjave. Klimatsko napravo odlikuje izjemno tiho delovanje, ki se lahko primerja z šumenjem listja. Delovanje klimatske naprave določamo s tedenskim časovnikom, notranjo enoto pa je možno povezati na multi-split zunanjo enoto. MSZ-SF v Vašem domu ustvari zdravo prijetno bivalno okolje.

V našem prodajnem programu ponujamo tudi STANDARD model, stensko klimatsko napravo MSZ-SF, ki nikoli ne razočara in je primerna za vsak prostor. Tako kot ostale klimatske naprave je tudi ta sestavljena iz notranje in zunanje enote, pri kateri ima notranja enota možnost dveh dimenzij. Večje notranje enote, od moči 2.5 kW do 5.0 kW, so primerne za namestitev v dnevne prostore, hodnike, spalnice večjih kvadratur. Druga manjša enota, od moči 1.5 do 2.0 kW, dimenzij 250x760x168 mm pa je namenjena za namestitev v manjše prostore vašega doma.

Tako imenovana standard klimatska naprava deluje izjemno tiho, zato je zelo primerna tudi za spalne prostore. Sama naprava ima vgrajeni nano platinasti filter za čiščenje zraka, ki je sestavljen iz več majhnih nano platino keramičnih delcev, ki nevtralizirajo viruse, bakterije, alergene in neprijetne vonjave, s tem pa je v prostoru, kjer bivate, klima prijetnejša. Filter za čiščenje zraka ima dolgo življenjsko dobo, pri čemer ga za normalno delovanje, občasno odpnemo iz naprave, operemo z mlačno vodo, osušimo in namestimo nazaj v napravo.

Enostavni daljinski upravljalnik, katerega dobite v paketu s klimatsko napravo, omogoča delovanje klimatske naprave po vaših željah in ima vgrajeno funkcijo tedenske časovne nastavitve delovanja. Z nastavitvami želenih temperatur tako dodatno privarčujemo z energijo.

Notranja enota je izredno praktična za namestitev tako na enojno ali na multi izvedbo, na katero lahko namestimo tudi do 8 notranjih enot.

Delovanje klimatske naprave

Dovod zraka iz naprave v prostor poteka preko zgornje in spodnje lopute, ki sta opremljeni z dvema ločenima motorjema za dvojni učinek izpiha zraka. Izpih iz naprave je prilagojen glede na funkcijo delovanja. Pri hlajenju sta lameli nameščeni horizontalno, da hladen zrak ne piha direktno v ljudi, pri gretju pa loputi delujeta izmenično v nizkih intervalnih premikih tako, da se poveča dovajanje toplega zraka v prostor proti tlom. Poleg hlajenja naprava omogoča tudi varčno ogrevanje vaših prostorov. Z različico zunanje enote z oznako VEH, vam je zagotovljeno ogrevanje tudi pri ekstremno nizki zunanji temperaturi -20°C.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Mitsubishi Electric

Energetska učinkovitost

A++

Wifi upravljanje

Opcijsko

BREZPLAČNA DOSTAVA

Želite napravo zmontirati sami?
Pripeljemo vam jo brezplačno.

STROKOVNA POMOČ

Kliknite tukaj za klepet s svetovalcem
ali pa nas pokličite na 01 777 88 88