Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-HR

589,04 1.680,30 

98 na zalogi

Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ HR

Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-HR zaobljene oblike dajejo prijeten vtis v vsakem prostoru, zato je praktično ne boste opazili na vaši steni. Zunanja enota uporablja novo hladilno sredstvo R32, ki bistveno prispeva k bolj prijaznemu okolju. Pri namestitvi klima naprave Mitsubishi Electric MSZ-HR je možna tudi povezava notranjih stenskih enot v multi izvedbi z eno zunanjo enoto.

    Reset options
Pošlji povpraševanje
x

Pošlji povpraševanje

Do montaže v 3 - 5 delovnih dneh!Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in s tem, da podjetje Ekolis d.o.o. hrani in obdeluje podatke z namenom izvedbe naročila oz. priprave ponudbe.

Šifra: 3-1 Kategoriji: ,

Opis

DELOVANJE IN UPRAVLJANJE

Delovanje klima naprave Mitsubishi MSZ-HR je izredno tiho, upravljanje z njo pa zelo enostavno. Hrupnost naprave je zelo pomembna, saj je glasno delovanje naprave lahko velikokrat zelo moteče. Klima naprava pogosto hladi in ogreva tudi ponoči, zato je zelo pomembno, da je jakost zvoka čim manjša. Upravljanje s klima napravo Mitsubishi MSZ-HR omogoča preprost daljinski upravljalnik. Z različnimi funkcijami si tako lahko prilagodite delovanje klima naprave vašim potrebam in si tako zagotovite dodatno ugodje v prostoru. Klima naprava Mitsubishi MSZ-HR se lahko pohvali tudi z vgrajenim Wi-fi vmesnikom. Skupaj z aplikacijo MelCloud omogoča nadzor in upravljanje naprave na daljavo, preko računalnika ali pametnega telefona. Tako lahko klima napravo uporabnik vklopi ali izklopi, tudi ko ga ni doma, z uporabo aplikacije pa je možen tudi tedenski časovnik delovanja klima naprave.

klima naprava msz hr mitsubishi electric

Na trgu so na voljo trije modeli Mitsubishi MSZ-HR klima naprav, ki imajo hladilno moč 2.5, 3.4, 4.2 in 5 kW. Klima naprave z manjšo hladilno močjo običajno porabijo manj energije, vendar to ni edini parameter, na katerega moramo biti pozorni ob nakupu klima naprave ustrezne zmogljivosti. Moč ogrevanja klima naprave je odvisna tudi od številnih drugih dejavnikov, kot so na primer velikost prostora, izolacija stene in stropa ali prepustnost oken v prostoru. Zato je najbolje, da se pred nakupom posvetujete s strokovnjaki na tem področju. Pooblaščeni prodajalec za klima napravo Mitsubishi MSZ-HR vam tako nudi tudi možnost spletnega svetovanja, kjer lahko v samo treh korakih kupite klima napravo za vaše potrebe.

Kima naprava msz-hr mitsubishi electric ima nov R32 plin.

Kima naprava MSZ-HR mitsubishi electric ima nov R32 plin.

Z nakupom klima naprave Mitsubishi MSZ-HR bo dogrevanje vaših prostorov zagotovo bolj varčno v primerjavi s tradicionalnim ogrevanjem, osvežitev v vročih poletnih dneh pa bo toliko bolj prijetna.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Želite napravo zmontirati sami?
Pripeljemo vam jo brezplačno.

STROKOVNA POMOČ

Kliknite tukaj za klepet s svetovalcem
ali pa nas pokličite na 01 777 88 88