Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-EF

944,94 1.910,05 

Klimatske naprave Mitsubishi Electric MSZ-EF DESIGN

Stenska klimatska naprava MSZ EF združuje najboljšo kombinacijo izgleda in zmogljivosti, saj spada med visoko kakovostne klimatske naprave. Eleganten dizajn v treh barvah (črna, bela in srebrna) je primeren za vsakršen tip arhitekture stanovanja.

    Reset options
Pošlji povpraševanje
x

Pošlji povpraševanje

Do montaže v 3 - 5 delovnih dneh!Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in s tem, da podjetje Ekolis d.o.o. hrani in obdeluje podatke z namenom izvedbe naročila oz. priprave ponudbe.

Šifra: 49 Kategoriji: ,

Opis

Tiho delovanje

Posebnost serije je dodaten način tihega delovanja ventilatorja ki nudi neslišno ogrevanje in hlajenje z le 21dBA.

Tedenski časovnik

S tedenskim časovnikom lahko klimatsko napravo poljubno nastavimo, ter s tem poskrbimo, da bo klima v prostoru vedno prava za vaše potrebe. S časovnikom lahko nastavite do 8 različnih nastavitev da prilagodite delovanje naprave vsaki potrebi.

Zračni filter

Dejstvo, da je notranji zrak velikokrat manj kvaliteten od zunanjega preseneti ljudi, ki se trudijo ustvarjati udobno klimo v notranjih prostorih. Serija je opremljena z dolgo obstojnimi nano-platinastimi filtri, ki z najnovejšimi tehnologijami kar 10 let odstranjujejo alergene,viruse, bakterije, prašne delce, in neprijetne vonjave iz prostorov. Glede na raziskave takšno filtriranje občutno izboljša kvaliteto notranjega zraka in s tem dobro vpliva na vaše zdravje.

Dodatne informacije

MODEL

MSZ-EF25VE bela (2,5 kW), MSZ-EF25VE srebrna (2,5 kW), MSZ-EF25VE črna (2,5 kW), MSZ-EF35VE2 bela (3,5 kW), MSZ-EF35VE srebrna (3,5 kW), MSZ-EF35VE črna (3,5 kW), MSZ-EF42VE bela (4,2 kW), MSZ-EF42VE srebrna (4,2 kW), MSZ-EF42VE črna (4,2 kW), MSZ-EF50VE bela (5,0 kW), MSZ-EF50VE srebrna (5,0 kW), MSZ-EF50VE črna

BREZPLAČNA DOSTAVA

Želite napravo zmontirati sami?
Pripeljemo vam jo brezplačno.

STROKOVNA POMOČ

Kliknite tukaj za klepet s svetovalcem
ali pa nas pokličite na 01 777 88 88