Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-AP

798,39 1.528,27 

Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-AP

Klimatskan naprava MSZ-AP odlikujejo sodoben dizajn, visoka energetska učinkovitost ter novo hladilno sredstvo R32, ki je veliko bolj prijazno do okolja. Serija je namenjena vsem tistim uporabnikov, ki se s povprečjem ne bodo zadovoljili. Zdaj imajo na voljo najboljšo energetsko učinkovitost A+++. minimalno glasnost delovanja, ekskluzivni dizajn ter kompaktno velikost.

    Reset options
Pošlji povpraševanje
x

Pošlji povpraševanje

Do montaže v 3 - 5 delovnih dneh!Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in s tem, da podjetje Ekolis d.o.o. hrani in obdeluje podatke z namenom izvedbe naročila oz. priprave ponudbe.

Šifra: 0049-5-I01 Kategoriji: ,

Opis

Novost leta 2018, nova klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-AP tako združuje bogato znanje in izkušnje danes vodilnega proizvajalca klimatskih naprav. Nove tehnologije bodo še kako poenostavile vaše življenje. Komplet klimatske naprave je sestavljen in zunanje in notranje enote, klima pa je zasnovana tako, da zagotavlja višjo učinkovitost v manjšem ohišju.

Hladilno sredstvo R32 varuje naše okolje

Klimatske naprave serije MSZ-AP so naredile pomemben korak k dodatnemu zmanjševanju negativnih vplivov na okolje. Poleg tega se omenjeni plin lahko pohvali z višjo sposobnostjo hlajenja pri enakem volumnu, to pa pomeni, da klima potrebuje manj hladilnega sredstva.

Pomembne izboljšave v primerjavi s prejšnjimi modeli klim

Notranja enota klime se tako ponaša z izboljšavami v udobju, zasnovi in višjih zmogljivostih. Ima namreč večje lopute za usmerjanje toka zraka – lopute so kar dvakrat večje od prejšnjih modelov, s te pa se seveda izboljša usmerjanje zraka v prostoru. Posebnost je tudi zelo kompaktno ohišje klimatske naprave, v katero je vgrajen povsem na novo zasnovan cilindrični ventilator. Omenjen ventilator je v primerjavi s starim večji in daljši, kar zagotavlja enako tiho delovanje ob večji zmogljivosti pomikanja zraka, in sicer tudi pri nizkih hitrostih.

Prenovo je doživel tudi izmenjevalnik toplote v notranji enoti. Uparjalnik je tako tanjši od prejšnjih modelov, s tem pa sta zagotovljena boljši pretok zraka in manjši pritisk zraka. Učinkovitejši tok zraka pa pomeni tišje delovanje in tudi manjšo porabo energije, kar se bo poznalo tudi na vaši denarnici.

Velikost notranje enote je sedaj manjša kot kdajkoli prej, kar seveda pomeni, da jo lahko vgradimo tudi v manjša območja, kjer ni na razpolago veliko prostora. Klima se uvršča med najvitkejše klime v svojem razredu, zato se poda v prav vsak dom, saj zavzame le malo dragocenega prostora.

Energetska učinkovitost A+++

Klima deluje izredno ekonomično, zato je poraba energije precej nizka. Ravno zaradi tega je mogoče izkoristiti tudi inverter tehnologijo, klimo pa lahko uporabljate ves dan. Brez skrbi, zaradi tega ne boste dobili nobenih astronomskih računov za elektriko, saj klima porabi le toliko energije, kot jo potrebuje za hlajenje prostorov.

msz ap mitsubishi electric klima naprava

Vodoravno pihanje zraka

Včasih je v manjših prostorih težko izbrati lokacijo notranje enote klime, saj nekako vedno piha v ljudi, ki se nahajajo v prostoru. S klimatsko napravo Mitsubishi Electric MSZ-AP so te skrbi odveč, saj predstavlja idealno rešitev z možnostjo vodoravnega izpihovanja zraka. Ohlajen zrak tako seže dlje in se učinkovito porazdeli po prostoru. Zrak lahko usmerjate preko daljinskega upravljalnika – vgrajeni elektromotorji pa skrbijo za to, da zrak piha tja, kjer ga potrebujete. Klimo lahko seveda upravljate tudi preko telefona in Wi-Fi omrežja.

Dodatne informacije

MODEL

MSZ-AP25VG (2,5kW), MSZ-AP35VG (3,5kW), MSZ-AP42VG (4,2kW), MSZ-AP50VG (5,0kW)

BREZPLAČNA DOSTAVA

Želite napravo zmontirati sami?
Pripeljemo vam jo brezplačno.

STROKOVNA POMOČ

Kliknite tukaj za klepet s svetovalcem
ali pa nas pokličite na 01 777 88 88