Klimatska naprava Mitsubishi Electric MFZ-KJ

1.279,90 2.142,37 

98 na zalogi

Klimatska naprava Mitsubishi Electric MFZ-KJ

Talna klimatska naprava Mitsubishi Electric MFZ-KJ omogoča vzdrževanje prijetne temperature v bivalnem prostoru. Lahko se uporablja tudi kot stenska enota. Kompakten dizajn klimatske naprave omogoča enostavno montažo, brez pretiranega posega v prostor, zahvaljujoč atraktivnemu dizajnu pa se notranja enota prilega raznovrstnim tipom interjerja v prostoru. MFZ-KJ model velja za izredno tih model klima naprave, saj je izmerjena jakost zvoka ob delovanju le 19dB(A).

    Reset options
Pošlji povpraševanje
x

Pošlji povpraševanje

Do montaže v 3 - 5 delovnih dneh!Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in s tem, da podjetje Ekolis d.o.o. hrani in obdeluje podatke z namenom izvedbe naročila oz. priprave ponudbe.

Šifra: 0049 Kategoriji: ,

Opis

S patentirano zasnovo zgornjih ter spodnjih lamel, klimatska naprava omogoča poljuben dovod zraka v prostor. Zgornje lamele omogočajo izpih zraka v petih različnih smereh, s 4 poljubnimi jakostmi izpiha.

klima naprave mitsubishi electric mfz kj

ENERGETSKO UČINKOVIT MODEL

V primerjavi s predhodnimi modeli ima klimatska naprava MFZ-KJ boljše energijske prihranke, tako pri hlajenju (AEER), kot tudi ogrevanju (COOP) prostorov.

TEDENSKI ČASOVNIK

Klimatska naprava MFZ-KA ima možnost funkcije tedenskega časovnika, s katerim lahko nastavimo željeno temperaturo vse dni v tednu. Nudi do 8 različnih vzorcev nastavitev.

NAPREDNA FILTRACIJA ZRAKA

Naprava je prijazna bolnikom z alergijo, saj vsebuje anti-alergijski katehinski filter. Posebnost filtra je v tem, da je narejen iz naravnih materialov in v več kot 90 procentih očisti škodljive mikrobe iz zraka, ter s tem zagotavlja prijeten in zdrav zrak v prostoru.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Želite napravo zmontirati sami?
Pripeljemo vam jo brezplačno.

STROKOVNA POMOČ

Kliknite tukaj za klepet s svetovalcem
ali pa nas pokličite na 01 777 88 88