Klimatska naprava Daikin Ururu Sarara

2.277,45 2.712,05 

99 na zalogi

KLIMATSKA NAPRAVA DAIKIN URURU SARARA

Klimatska naprava Daikin Ururu-Sarara se lahko pohvali z inovativno tehnologijo, ki daje še posebno pozornost na kvaliteti zraka v prostoru. Je edina enota, ki nudi hlajenje, ogrevanje, prečiščevanje zraka, prezračevanje, vlaženje in razvlaževanje. Klima Ururu-Sarara ima sezonsko učinkovitost A+++ tako pri gretju kot tudi hlajenju.

    Reset options
Pošlji povpraševanje
x

Pošlji povpraševanje

Do montaže v 3 - 5 delovnih dneh!Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in s tem, da podjetje Ekolis d.o.o. hrani in obdeluje podatke z namenom izvedbe naročila oz. priprave ponudbe.

Šifra: 42 Kategoriji: ,

Opis

Učinkovito hlajenje omogoča hladilno sredstvo R-32, ki je tudi prijazno okolju in ne vpliva na tanjšanje ozonske plasti. Za vpijanje vlage iz zunanjega okolja in njeno enakomerno porazdelitev po prostoru poskrbi funkcija vlaženja, v primeru povečane vlažnosti v prostoru pa poskrbi funkcija razvlaževanja. Njeno izjemno prilagodljivost in optimalno delovanje omogoča velik modulacijski razpon kompresorja.

klima daikin ururu sarara

Kazalnik energijske učinkovitosti za hlajenje SEER dosega vrednost 9,0, kazalnik energijske učinkovitosti za ogrevanje SCOP pa 5,0. Takšen izkoristek jo uvršča med energijsko varčne klimatske naprave. K temu bistveno pripomore tudi inteligentno oko, ki pokriva tri področja in zračni tok usmerja le v tisto smer, kjer se trenutno nihče ne nahaja v prostoru. V primeru, da v prostoru ni nikogar vsaj 20 minut, se vključi funkcija varčevanja z energijo. S tem se zmanjšuje poraba energije in hkrati zmanjšuje občutek prepiha.

Samodejno čiščenje zračnega filtra zagotavlja, da ni potrebe po dodatnem čiščenju filtrov, v katerih se običajno nabere veliko prahu. S tem se preprečuje, da se tok zraka ne zamaši zaradi nabiranja prahu. Samodejno čiščenje zagotavlja učinkovito delovanje skozi celotno življenjsko dobo klimatske naprave in je veliko bolj enostavno kot pri enotah brez samodejnega čiščenja.

klima daikin sensira

Upravljanje s klimatsko napravo Daikin Ururu-Sarara je zelo enostavno. Vgrajeni spletni krmilnik vam omogoča možnost upravljanja s klimatsko napravo kadarkoli in od koderkoli. Imeti morate le tablični računalnik ali pametni telefon, na katerega si samo namestite primerno aplikacijo. Preko lokalnega omrežja ali interneta tako lahko zelo enostavno krmilite s klimatsko napravo Daikin Ururu-Sarara. Upravljanje vam olajša tudi 24-urni časovnik in tedenski časovnik, s katerima si lahko prilagodite delovanje klimatske naprave glede na vaše potrebe.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Želite napravo zmontirati sami?
Pripeljemo vam jo brezplačno.

STROKOVNA POMOČ

Kliknite tukaj za klepet s svetovalcem
ali pa nas pokličite na 01 777 88 88