Klima naprava Daikin FTXA Stylish

1.361,00 2.376,39 

KLIMATSKA NAPRAVA DAIKIN FTXA STYLISH

Klimatska naprava Daikin Stylish je zelo kompaktna enota v svojem razredu. Njena funkcionalna zasnova v beli in srebrni barvi ter barvi črnega lesa omogoča, da jo lahko namestite v vse bivalne prostore. njeni zaobljeni vogali ustvarjajo nevsiljivo obliko, zato daje prostoru dodatno svežino in estetski videz, kar še dodatno polepša vaš prostor.

    Reset options
Pošlji povpraševanje
x

Pošlji povpraševanje

Do montaže v 3 - 5 delovnih dneh!Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in s tem, da podjetje Ekolis d.o.o. hrani in obdeluje podatke z namenom izvedbe naročila oz. priprave ponudbe.

Šifra: 52 Kategoriji: ,

Opis

Poleg majhne porabe energije in večje učinkovitosti prihaja v ospredje tudi dizajn klimatskih naprav. Le te postajajo sestavni del notranje opreme vsakega bivalnega prostora, zato dajejo proizvajalci temu še poseben poudarek. Ena izmed takšnih klimatskih naprav je tudi Daikin Stylish, ki se lahko pohvali z elegantnim dizajnom in inovativno tehnologijo.

klima naprava daikin stylish

Klima naprava daikin stylish je na voljo v dveh barvah.

Zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji in inteligenci, dosega klimatska naprava Daikin Stylish vrednosti sezonske učinkovitosti A+++ pri hlajenju in ogrevanju. Kazalnik izkoristka klimatske na prave SEER je 8,7 za hlajenj in SCOP 5,1 za gretje. Izbirate lahko med modeli, ki imajo hladilno kapaciteto od 2,6 do 5,3 kW. Na eno zunanjo enoto se lahko poveže do 5 notranjih enot, čeprav imajo le te različne kapacitete. Vsi modeli tovrstne klimatske naprave uporabljajo hladilno sredstvo R-32, ki zmanjša vpliv na okolje za 68% v primerjavi z R-410A.

daikin stylish

Njeno optimalno delovanje ji med drugim omogoča mrežasto tipalo, ki enakomerno razporedi temperaturo po vsem prostoru in usmerja topel ali hladen zrak na območja, kjer je to potrebno. Zmogljivi način delovanja omogoča doseganje željene temperature v najkrajšem možnem času, vseeno pa vam pri tem ni treba skrbeti za račun za električno energijo, če enoto pozabite vključeno. Ta funkcija ogreje ali ohladi prostor, po 20 minutah pa se samodejno preklopi na običajno delovanje, da ne zapravlja energije. Za to klimatsko napravo je značilen učinek Coanda – hlajenje in gretje, ki optimizira zračni tok v načinu hlajenja in gretja. Zaradi posebej zasnovanih loput je zračni tok natančno usmerjen, kar omogoča boljše razporejanje temperature skozi celoten prostor.

Klimatska naprava Daikin Stylish se lahko pohvali tudi s številnimi funkcijami, ki še dodatno vplivajo na udobje v bivalnem prostoru. Kakovost zraka izboljšuje inovativna tehnologija Flash Streamer filtrov, ki omogoča izredno čist zrak v prostoru. Le ta proizvaja zelo hitre elektrone, ki izredno učinkovito razgrajujejo viruse, bakterije, vonjave in alergene. Njeno skoraj neslišno delovanje vam nudi prijeten počitek v kateremkoli delu dneva in je praktično ne boste opazili.

klima daikin perfera

Wi-Fi vmesnik je v primeru klimatske naprave Daikin Stylish že vgrajen v notranjo enoto. Z uporabo interneta ali lokalnega omrežja tako lahko notranjo enoto upravljajte s katerekoli lokacije, s pomočjo ustrezne aplikacije

Dodatne informacije

MODEL

FTXA20A bela (2,0 kW), FTXA20A srebrna (2,0 kW), FTXA20A črna (2,0 kW), FTXA25A bela (2,5 kW), FTXA25A srebrna (2,5 kW), FTXA25A črna (2,5 kW), FTXA35A bela (3,5 kW), FTXA35A srebrna (3,5 kW), FTXA35A črna (3,5 kW), FTXA50A bela (5,0 kW), FTXA50A srebrna (5,0 kW), FTXA50A črna (5,0kW)

BREZPLAČNA DOSTAVA

Želite napravo zmontirati sami?
Pripeljemo vam jo brezplačno.

STROKOVNA POMOČ

Kliknite tukaj za klepet s svetovalcem
ali pa nas pokličite na 01 777 88 88