Klimatska naprava Daikin Nexura

1.568,54 2.595,04 

KLIMATSKA NAPRAVA DAIKIN NEXURA

Samostoječa talna enota Daikin Nexura nudi optimalno ogrevanje s sevanjem toplote. Na prvi pogled je podobna radiatorju, vendar se od le tega bistveno razlikuje v delovanju. Aluminijeva sprednja plošča Daikin Nexure se ogreje, in tako s kombinacijo sevalnega in konvekcijskega ogrevanja ogreje dom v samo nekaj minutah. Z energetsko učinkovitostjo toplotne črpalke in z zagotavljanjem udobja tradicionalnega radiatorja vam Daikin Nexura zagotavlja zelo udoben in učinkovit način ogrevanja. V svojem delovanju je tako kar za 400 % bolj učinkovita od tradicionalnih ogrevalnih sistemov (peči na drva, olje,…).

    Reset options
Pošlji povpraševanje
x

Pošlji povpraševanje

Do montaže v 3 - 5 delovnih dneh!Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in s tem, da podjetje Ekolis d.o.o. hrani in obdeluje podatke z namenom izvedbe naročila oz. priprave ponudbe.

Šifra: 0049 Kategoriji: ,

Opis

S samostoječo talno enoto Daikin Nexura pa ne boste prostorov samo ogrevali, ampak se boste z njo lahko v vročih poletnih dneh tudi prijetno hladili. Za hlajenje dosega sezonsko učinkovitost A++ in tako omogoča hlajenje z majhno porabo energije. To ji omogočajo številne funkcije, kot so na primer ekonomičen način delovanja, nočna nastavitev ali zmogljiv način. Ekonomičen način zmanjša porabo energije, tako da se lahko istočasno uporabljajo druge naprave, ki imajo veliko porabo energije. Nočna nastavitev na drugi strani preprečuje pretirano ogrevanje ali hlajenje ponoči, medtem ko zmogljiv način doseže nastavljeno temperaturo v zelo kratkem času, nato pa se samodejno preklopi v običajno delovanje.

klima naprava daikin nexura

Talno enoto lahko namestite kamorkoli v bivalni prostor. Udobno se prilega pod okno, zato je lahko nameščena nizko na steni. Ker gre za zelo kompaktno enoto, jo lahko namestite v druge tesne prostore ali vdolbine. Lahko pa jo tudi enostavno postavite na tla. Njen brezhibni dizajn in tekoče linije ji dajejo eleganten videz, zato se prilegajo vsem modernim interjerjem. Njena dodatna pozitivna lastnost je tudi njeno izjemno tiho delovanje, zaradi česar je v prostoru sploh ne boste opazili.

Zelo pomemben del samostoječe talne enote Daikin Nexura je filter za čiščenje zraka. Le ta lovi in odstranjuje mikroskopske prašne delce, alergene, vonjave, bakterije ter viruse. Prva plast kalcijevega hidroksiapatita vpije bakterije, viruse, amonijak, dušikove okside in druge škodljive snovi. Sledi titanov oksid, ki vpite snovi razgradi v neškodljivo vodo in ogljikov dioksid. Takšna sodobna tehnologija vam omogoča, da bo v bivalnem prostoru vedno svež in čist zrak.

klima daikin nexura

Delovanje samostoječe talne enote Daikin Nexura lahko prilagodite svojim potrebam in željam, kar vam omogoča tedenski časovnik.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Daikin

BREZPLAČNA DOSTAVA

Želite napravo zmontirati sami?
Pripeljemo vam jo brezplačno.

STROKOVNA POMOČ

Kliknite tukaj za klepet s svetovalcem
ali pa nas pokličite na 01 777 88 88