Klima naprava Daikin FTXP COMFORA

739,39 1.798,17 

KLIMATSKA NAPRAVA DAIKIN FTXP COMFORA

Klimatske naprave so danes nepogrešljiv del vsakega bivalnega prostora. Včasih smo jih uporabljali le za hlajenje, danes pa se jih vedno bolj pogosto uporablja tudi za ogrevanje. Tako so uporabne praktično preko celega leta. Zato je zelo pomembno, da izberemo takšno klimatsko napravo, ki bo zadostila našim željam in potrebam. Hladilna kapaciteta Comfora modela se giblje od 2,6 kW do 7,3 kW.

    Reset options
Pošlji povpraševanje
x

Pošlji povpraševanje

Do montaže v 3 - 5 delovnih dneh!Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in s tem, da podjetje Ekolis d.o.o. hrani in obdeluje podatke z namenom izvedbe naročila oz. priprave ponudbe.

Šifra: 52-1 Kategoriji: ,

Opis

Klimatske naprave Daikin Comfora so sodobno zasnovane in prostorsko varčne klimatske naprave, ki jih namestimo na steno. Zaradi njihovih kompaktnih mer so odlične za prenove, še posebej za namestitev nad vrati. Na eno zunanjo enoto se lahko poveže do pet notranjih, čeprav imajo različne kapacitete. Vse notranje enote se lahko individualno upravljajo v istem načinu za gretje in hlajenje. Izbiramo lahko med različnimi modeli tovrstnih klimatskih naprav, ki se med seboj razlikujejo po svoji zmogljivosti. Hladilna kapaciteta se med posameznimi modeli giblje od 2,6 kW do 7,3 kW.

klima daikin comfora

Podobno kot za ostale klimatske naprave Daikin, velja tudi za Daikin Comfora, da je v svojem delovanju izjemno tiha. Tovrstne klimatske naprave so znane tudi po svojem optimalnem delovanju. Za hitro gretje ali hlajenje lahko izberete močni način, ko pa se le ta izklopi, se enota vrne v pred nastavljen način. Klimatska naprava lahko samodejno izbira gretje ali hlajenje, da se tako doseže nastavljena temperatura. Z nočno nastavitvijo lahko dosežemo optimalno delovanje klimatske naprave tudi ponoči, s čimer preprečimo pretirano hlajenje ali gretje. Ekonomičen način delovanja zmanjša porabo energije tako, da se lahko istočasno uporabljajo druge naprave, ki imajo večjo porabo energije.

Vse zgoraj omenjene funkcije in možnosti delovanja klimatskih naprav Daikin Comfora dodatno prihranijo energijo. Različni načini delovanja nas tako pripeljejo do tega, da tovrstne klimatske naprave uvrščamo v A++ energijski razred pri ogrevanju in hlajenju. K temu pripomore tudi uporaba hladilnega sredstva R-32, ki zmanjša vpliv na okolje kar za 68 %.

Lahko rečemo, da so klimatske naprave Daikin Comfora prijazne do okolja. Poleg tega, da se uporablja hladilno sredstvo R-32, imajo tovrstne klimatske naprave vgrajene zelo kakovostne filtre iz titanovega apatita, ki učinkovito odstranjujejo vse neprijetne vonjave v bivalnem prostoru. Tovrstni filtri lovijo v zraku plavajoče prašne in škodljive delce, kot so bakterije, virusi in alergeni, ter na ta način bistveno pripomorejo h kvaliteti zraka.

klima daikin sensira

Vgrajeni spletni krmilnik omogoča upravljanje notranje enote s katerekoli lokacije s pomočjo aplikacije, na pametnem telefonu ali tabličnim računalnikom. Na ta način lahko tudi nadzorujete porabo energije in tako predvidevate tekoče mesečne stroške.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Želite napravo zmontirati sami?
Pripeljemo vam jo brezplačno.

STROKOVNA POMOČ

Kliknite tukaj za klepet s svetovalcem
ali pa nas pokličite na 01 777 88 88