Klima naprava Daikin FTXM Perfera

928,76 2.526,71 

Klimatska naprava Daikin FTXN Perfera

Klimatsko napravo Daikin Perfera odlikuje izjemno nizka poraba energije. Njena sezonska učinkovitost je do A+++, kar pomeni, da jo uvrščamo med energetsko varčne klimatske naprave. Njeno višjo energijsko učinkovitost ji omogoča hladilno sredstvo R32, ki ima tudi manjši vpliv na okolje. Za tovrstno klimatsko napravo je značilno dvopodročno pametno oko, ki tok zraka usmerja na območje, kjer trenutno ni ljudi. Če v prostoru 20 minut ni ljudi, potem se preklopi na energijsko varčno nastavitev, pri kateri boste prav tako privarčevali s tokom. Dodatno varčevanje z energijo vam omogoča tudi nočna nastavitev gretja in hlajenja.

    Reset options
Pošlji povpraševanje
x

Pošlji povpraševanje

Do montaže v 3 - 5 delovnih dneh!Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in s tem, da podjetje Ekolis d.o.o. hrani in obdeluje podatke z namenom izvedbe naročila oz. priprave ponudbe.

Šifra: 52-1-1-1 Kategoriji: ,

Opis

Klimatska naprava Daikin Perfera je zaradi njenega sodobnega videza, brez problema namestili v katerikoli bivalni prostor. Ker je v svojem delovanju izjemno tiha, je trenutno prava izbira za v vašo spalnico, kjer vas zagotovo ne bo motila pri vašem vsakodnevnem spanju. Notranjo stensko enoto lahko, poleg spalnice, namestite v več bivalnih prostorih, odvisno od vaših potreb in želja. Na eno zunanjo enoto je možna namestitev do pet notranjih enot.

klima naprava daikin perfera

Za klimatsko napravo Daikin Perfera je značilen tudi 3D zračni tok, ki kombinira vodoravno in navpično samodejno usmerjanje za razširjanje toka hladnega ali toplega zraka. Na ta način pride zrak do vseh kotov bivalnega prostora, ne glede na to kako velik prostor s klimatsko napravo ogrevamo oziroma hladimo.

S klimatskim napravami Perfera boste imeli v prostoru vedno svež in čist zrak. Za to bo poskrbela tehnologija Daikin Flash Streamer, ki učinkovito razgrajuje viruse, bakterije in alergene. Podobno nalogo ima tudi filter za odstranjevanje neprijetnih vonjav, ki učinkovito lovi plavajoče prašne delce kot so bakterije, virusi ali alergeni. V primeru povečane vlažnosti imate možnost vklopa suhega programa, ne da bi se pri tem temperatura bistveno spremenila.

klima daikin perfera

24-urni in tedenski časovnik omogoča, da lahko delovanje klimatske naprave Daikin Perfera nastavite na željeno temperaturo za katerikoli dan v tednu oziroma del dneva. Še bolj popoln nadzor pa omogoča WiFi vmesnik. Z njim lahko spremljate delovanje klimatske naprave kadarkoli in kjerkoli. To je možno s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom, za kar potrebujete le lokalno omrežje ali internet.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Želite napravo zmontirati sami?
Pripeljemo vam jo brezplačno.

STROKOVNA POMOČ

Kliknite tukaj za klepet s svetovalcem
ali pa nas pokličite na 01 777 88 88