Klima naprava Daikin FTXF Sensira

589,04 1.587,20 

Klimatska naprava Daikin FTXF Sensira

Klimatska naprava Daikin Sensira, ki z izboljšano obliko olajša njeno namestitev. Na voljo je pet različnih modelov klimatske naprave, ki se med seboj razlikujejo predvsem v hladilni kapaciteti. Le ta se giblje od 2,6 kW do 7,0 kW.

    Reset options
Pošlji povpraševanje
x

Pošlji povpraševanje

Do montaže v 3 - 5 delovnih dneh!Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in s tem, da podjetje Ekolis d.o.o. hrani in obdeluje podatke z namenom izvedbe naročila oz. priprave ponudbe.

Šifra: 52-1-1 Kategoriji: ,

Opis

Diskretna klimatska naprava Daikin Sensira se pohvali z izboljšanim kompresorjem z invertersko tehnologijo, ki optimalno prilagaja delovanje. Le ta zagotavlja predvsem prihranke pri energiji, nižje tveganje za okvaro enote, tišje delovanje in manj vibracij. Visoko učinkovitost in majhno porabo energije zagotavlja tudi uporaba plina R-32, ki je hkrati tudi okolju prijazno. Učinkovito porazdelitev temperature in zraka po prostoru omogoča samodejno vertikalno premikanje loput za izpust zraka. V situacijah, ko v prostoru 20 minut ni ljudi, se poraba toka zmanjša za približno 80 %. To ji omogoča samodejni preklop na način varčevanja s tokom. Vse te karakteristike zagotavljajo, da klimatska naprava dosega vrednosti sezonske učinkovitosti do A++ pri hlajenju, pri čemer kazalnik SEER dosega vrednosti do 6,2. pri ogrevanju je kazalnik energijske učinkovitosti SCOP 4,1, kar jo uvršča v A+ energijski razred.

predracun_190014.pdf

Poleg svoje energetske učinkovitosti pa klimatska naprava ustvarja udobno bivanjsko klimo, ki nudi popolno ugodje. S svojim tihim delovanjem do 21dBA, je klimatska naprava skoraj neslišna in vam zagotavlja noč brez prebujanja. S svojim delovanjem preprečuje, da bi topel ali hladen zrak neposredno pihal na telo. Za svež in čist zrak v prostoru pa poskrbi zračni filter, ki lovi prašne delce in na ta način preprečuje, da bi se nabirali v prostoru.

Klimatska naprava Daikin Sensira je zelo preprosta za upravljanje. Odlikuje jo upravljanje z “Daikin Online Controller”, s katerim lahko nastavite, upravljate in spremljate ogrevanje ter hlajenje od koderkoli, in je na voljo kot dodatna oprema. Za to je potrebna povezava z Wi-Fi omrežjem in aplikacija.
Upravljalnik med drugim nudi pregled individualne sobe, v katerih lahko z interaktivnim termostatom nastavite željeno temperaturo. Prav tako si lahko prilagodite delovanje klimatske naprave za posamezni dan, kot tudi za vseh 7 dni v tednu. Z grafičnim prikazom lahko spremljate porabo energije in hkrati dobite pregled, kje lahko prihranite pri energiji.

klima daikin sensira

Z upravljalnikom Daikin Online Controller boste imeli popoln nadzor nad temperaturo v bivalnem prostoru, hkrati pa si lahko klimatsko napravo programirate tako, da se prilagodi vašemu življenjskemu stilu.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Želite napravo zmontirati sami?
Pripeljemo vam jo brezplačno.

STROKOVNA POMOČ

Kliknite tukaj za klepet s svetovalcem
ali pa nas pokličite na 01 777 88 88