///Klimatska naprava Daikin FTXJ-M Emura

Klimatska naprava Daikin FTXJ-M Emura

1.160,16 2.086,51 

KLIMATSKA NAPRAVA DAIKIN FTXG-L EMURA

Klimatska naprava Daikin EMURA FTXG-LW/S je odlična mešanica napredne tehnologije ter modernega a minimalističnega sloga. Na voljo sta dve barvi ki naredita to klimo prijetno za oko in sicer bela in srebrna. Njena oblika je odlična za vse raznovrstne sloge.
Varčna klimatska naprava, ki spada v najvišji energetski razred učinkovitosti A+++. Naprava velja se postavi ob bok najtišjim napravam v svojem razredu – izmerjena glasnost notranje enote le 19 dB(A). Klimatska naprava omogoča tako gretje in hlajenje vse do -15°C. za najboljšo razporeditev temperature po prostoru je zadolžen 3D AIR FLOW sistem ki skrbi da se lamele pravilno obračajo pri izpihovanju zraka. Ponaša se tudi z senzorjem kateri zaznava kje se nahajate v prostoru in tako preosmeri izpih tako, da ne piha v vas. Seveda je pa razpoložljiva tudi možnost upravljanja klimatske naprave preko spleta ali aplikacije.

    Reset options
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Dodatne informacije

MODEL

FTXJ20MW (2,0 kW) (bela), FTXJ20MS (2,0 kW) (srebrna), FTXJ25MW (2,5 kW) (bela), FTXJ25MS (2,5 kW) (srebrna), FTXJ35MW (3,5 kW) (bela), FTXJ35MS (3,5 kW) (srebrna), FTXJ50MW (5,0 kW) (bela), FTXJ50MS (5,0 kW) (srebrna)

BREZPLAČNA DOSTAVA

Želite napravo zmontirati sami?
Pripeljemo vam jo brezplačno.

STROKOVNA POMOČ

Kliknite tukaj za klepet s svetovalcem
ali pa nas pokličite na 01 777 88 88