Klimatska naprava Daikin BOP

577,62 1.223,36 

KLIMATSKA NAPRAVA DAIKIN BOP

Klimatska naprava Daikin Bop je osnovni model klimatske naprave, ki nudi nizko porabo energije in prijetno udobje. Uvrščamo jo v A+ energijski razred za hlajenje in ogrevanje. Kazalnik energijske učinkovitosti za hlajenje SEER dosega vrednosti 6, medtem ko je kazalnik energijske učinkovitosti za gretje SCOP 4. Izbirate lahko med modeli, katerih hladilna kapacitet se giblje od 2,6 kW do 6,5 kW.

    Reset options
Pošlji povpraševanje
x

Pošlji povpraševanje

Do montaže v 3 - 5 delovnih dneh!Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in s tem, da podjetje Ekolis d.o.o. hrani in obdeluje podatke z namenom izvedbe naročila oz. priprave ponudbe.

Šifra: 0049-2 Kategoriji: ,

Opis

Stenska enota Daikin Bop v vaš dom prinaša udobje in optimalno bivalno klimo. To omogočajo številne funkcije, zaradi katerih je klimatska naprava Daikin Bop še posebej dobrodošla v vsakem domu. Funkcija samodejnega navpičnega nagiba loput tako omogoča učinkovito porazdelitev zraka in temperature po celotnem prostoru ne glede na njegovo velikost. Energijo lahko dodatno prihranite z načinom delovanja v stanju pripravljenosti. Le ta zmanjša porabo toka za približno 80 %. Če v prostoru 20 minut ni ljudi, bo enota v tem primeru samodejno preklopila na način varčevanja s tokom. Dodatno lahko privarčujete še s funkcijami kot so nočna nastavitev ali ekonomični način delovanja.

klima naprava daikin ftxb

Klimatska naprava lahko zelo hitro doseže nastavljeno temperaturo, ne da bi pri tem porabila veliko energije. To ji omogoča zmogljivi način delovanja, ki ogreje ali ohladi prostor v najkrajšem možnem času, po 20 minutah pa se samodejno preklopi na običajno delovanje.

Dodatno udobje zagotavlja izjemno tiho delovanje klimatske naprave Daikin Bop, zaradi česar bo vaše bivanje toliko bolj prijetno, poraba energije pa majhna. Udoben način delovanja zagotavlja delovanje brez prepiha tako, da preprečuje, da bi topel ali hladen zrak neposredno pihal na telo. Za stalen dovod čistega zraka poskrbi zračni filter, ki iz zraka odstranjuje prašne delce. S klimatsko napravo je mogoče vplivati tudi na raven vlažnosti v bivalnih prostorih. To zagotavlja funkcija suhi program, ki raven vlažnosti znižuje, ne da bi se pri tem temperatura v prostoru spremenila.

24-urni časovnik omogoča veliko fleksibilnost delovanja skozi ves dan. Delovanje klimatske naprave Daikin Bop na ta način lahko popolnoma prilagodite svojim potrebam. Tako se bo naprava vklopila, ko vas ni doma, in prišli boste v prijetno ohlajen oziroma ogrevan dom.

Ravne, moderne dekorativne plošče klimatski napravi Daikin Bop dajejo prijeten videz, zato z njeno namestitvijo ne boste imeli težav, saj se bo odlično prilegala ostali opremi vaših bivalnih prostorov.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Želite napravo zmontirati sami?
Pripeljemo vam jo brezplačno.

STROKOVNA POMOČ

Kliknite tukaj za klepet s svetovalcem
ali pa nas pokličite na 01 777 88 88