Klimatska naprava Daikin FTXJ Emura

1.203,77 2.171,41 

KLIMATSKA NAPRAVA DAIKIN FTXJ EMURA

Klimatska naprava Daikin Emura je namenjena najbolj zahtevnim kupcem. Tehnologija klimatskih naprav napreduje tudi v smeri njihovega estetskega videza. Le ta postaja zelo pomemben dejavnik pri namestitvi klimatske naprave v bivalni prostor. Potrošniki danes niso zadovoljni le z enostavno oblikovanimi klimatskimi napravami oglatih oblik, temveč iščejo kakovostne klimatske naprave, ki bi hkrati tudi estetsko čim bolj ustrezale v bivalni prostor. V kolikor spada v to vrsto kupcev bo klima naprava Daikin Emura prava izbira za vas.

    Reset options
Pošlji povpraševanje
x

Pošlji povpraševanje

Do montaže v 3 - 5 delovnih dneh!Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in s tem, da podjetje Ekolis d.o.o. hrani in obdeluje podatke z namenom izvedbe naročila oz. priprave ponudbe.

Šifra: 43564536 Kategoriji: ,

Opis

Za svoj vrhunski dizajn je klimatska naprava Daikin Emura prejela številne nagrade. Klimatska naprava predstavlja popolno povezavo med vrhunsko tehnologijo in estetskim videzom. Dobavljiva je v dveh barvah, in sicer v beli in sivi oziroma srebrni barvi. S svojim zunanjim videzom pa predstavlja velik preskok in izjemen oblikovalski dosežek. Tako jo lahko namestite v katerikoli prostor, saj se bo s svojim dizajnom popolnoma ujemala s preostalim pohištvom.

klima naprava daikin emura

Poleg svoje izjemne oblike, se klimatske naprave Daikin Emura lahko pohvalijo tudi z najsodobnejšo tehnologijo in inteligenco, ki omogočata njihovo vrhunsko učinkovitost. Visoko energijsko učinkovito hladilno sredstvo R-32 zmanjša vplive na okolje za 68 % v primerjavi z R-410A, in s tem neposredno vpliva na manjšo porabo energije. Njeno dvopodročno inteligentno oko usmerja tok zraka v prostor, kjer ni ljudi. Če v prostoru dalj časa ni ljudi, potem se klimatska naprava avtomatsko preklopi na energijsko varčno delovanje. Zahvaljujoč sodobni tehnologiji jo uvrščamo v A+++ energijski razred za ogrevanje in A++ energijski razred za hlajenje.

klima naprava daikin emura

Klima naprava Daikin Emura na voljo v beli in srebrni barvi.

Na učinkovito porazdelitev zraka in temperature v prostoru vpliva tudi možnost izbire samodejnega navideznega pomika loput za izpust zraka. Le ta je na ta način po celotnem prostoru enakomerno razporejen, kar zagotavlja enako temperaturo po celem prostoru. Inteligentni senzorji zagotavljajo njeno optimalno delovanje tako pri ogrevanju kot tudi hlajenju. Območje delovanja klimatske naprave se giblje od -15°C do 18°C pri ogrevanju in od -10°C do 46°C pri hlajenju.

Klimatske naprave Daikin Emura so izjemno prijazne do vseh uporabnikov, še posebej alergikov. Imajo skoraj neslišno delovanje, hkrati pa bistveno pripomorejo h kakovosti zraka v prostoru. Vgrajeni srebrni filter za odstranjevanje alergenov in čiščenje zraka ulovi kar 99 % ali več svetnega prahu in pršic. Dodatni filter za odstranjevanje neprijetnih vonjav pa poskrbi za prijeten vonj v bivalnem prostoru.

klima daikin sensira

klima daikin sensira

Klimatska naprava Daikin Emura je tako namenjena vsem kupcem, ki si želijo popolnega udobja v svojem domu. Popoln nadzor nad njenim delovanjem dodatno omogoča vgrajeni WiFi vmesnik, s katerim lahko upravljate s klimatsko napravo preko mobilnega telefona ali računalnika.

Dodatne informacije

MODEL

FTXJ20MW (2,0 kW) (bela), FTXJ20MS (2,0 kW) (srebrna), FTXJ25MW (2,5 kW) (bela), FTXJ25MS (2,5 kW) (srebrna), FTXJ35MW (3,5 kW) (bela), FTXJ35MS (3,5 kW) (srebrna), FTXJ50MW (5,0 kW) (bela), FTXJ50MS (5,0 kW) (srebrna)

Tip naprave

Klima naprave

BREZPLAČNA DOSTAVA

Želite napravo zmontirati sami?
Pripeljemo vam jo brezplačno.

STROKOVNA POMOČ

Kliknite tukaj za klepet s svetovalcem
ali pa nas pokličite na 01 777 88 88