Klimatska naprava Panasonic Compact Inverter

646,14 1.735,82 

Klimatske naprava Panasonic TZ Compact

Panasonic Compact je klimatska naprava z inverterjem, ki vam nudi večje udobje

Klimatske naprave Panasonic veljajo za ene izmed bolj naprednih in varčnih klimatskih naprav na tržišču. S svojo sodobno in napredno tehnologijo ter izjemno tihim delovanjem vam omogočajo popolno udobje v vašem domu preko celega leta. Podobno velja tudi za modele Panasonic Compact, ki veljajo za serijo izdelkov, ki so idealno zasnovani za domačo uporabo.

    Reset options
Pošlji povpraševanje
x

Pošlji povpraševanje

Do montaže v 3 - 5 delovnih dneh!Z oddajo obrazca se strinjate s pogoji poslovanja in s tem, da podjetje Ekolis d.o.o. hrani in obdeluje podatke z namenom izvedbe naročila oz. priprave ponudbe.

Šifra: 0049-3 Kategoriji: ,

Opis

Za vse klimatske naprave Panasonic Compact je značilen inverterski sistem, ki omogoča nadzor temperature v prostoru, brez večjih nihanj. To pomeni, da se v prostoru ohranja stalna temperatura glede na svojo okolico. Ker ne prihaja do večjih temperaturnih nihanj, je tudi poraba energije izjemno majhna. S klimatskimi napravami Panasonic Compact boste tako privarčevali pri stroških za električno energijo, saj jih uvrščamo med energetsko bolj učinkovite naprave. Odlikuje jih odlična moč hlajenja in gretja. Kar se tiče hlajenja, jih uvrščamo v A++ energijski razred, pri čemer je vrednost sezonskega koeficienta učinkovitosti SEER 6,2. V načinu ogrevanja jih uvrščamo v energijski razred A+, pri čemer je izkoristek klimatske naprave SCOP 4,2.

klima naprava tz compact

klima naprava tz compact

Klimatske naprave Panasonic Compact so nova generacija klimatskih naprav s hladilnim sredstvom R32. Omenjeni hladilni sistem je zelo enostaven za vgradnjo, hkrati pa je tudi okolju prijazen in energetsko varčen. V ponudbi klimatskih naprav Panasonic Compact lahko izbirate med različnimi modeli. Različni modeli imajo različno moč delovanja, od 2 kW do 7 kW, pri čemer se izbira moči delovanja klimatskih naprav prilagaja tako, da ustreza bivalnemu prostoru in slogu. Klimatske naprave tako ustrezajo v prostore vseh velikosti, kjer dosegajo optimalno učinkovitost.

Poleg izjemne funkcionalnosti pa se klimatske naprave Panasonic Compact ponašajo tudi z izjemno naprednim sistemom za čiščenje zraka. Vsi modeli imajo vgrajen filter proti plesni oziroma protibakterijski filter. Filter združuje v sebi protialergijsko, protivirusno in protibakterijsko funkcijo. S tako naprednim čistilnim sistemom bo zrak v vašem domu vedno čist in brez neprijetnih vonjav.

Klimatske naprave Panasonic Compact so zelo enostavne za montažo. Notranjo enoto se namesti v željeni bivalni prostor. Inovativna zasnova daje prostoru moderen videz, zato jih lahko brez problema namestite v kateri koli bivalni prostor, ne da bi pri tem pokvarili njegovo podobo. Izbirate lahko tudi med več notranjimi enotami, ki se povežejo z eno zunanjo enoto. Svetujemo vam, da za ustrezno namestitev klimatske naprave poiščete pomoč pri izkušenem strokovnjaku, ki vam bo klimatsko napravo ustrezno montiral. Tako boste vašo klimatsko napravo uporabljali z zadovoljstvom, saj vam bo nudila popolno udobje in optimalno učinkovitost.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Želite napravo zmontirati sami?
Pripeljemo vam jo brezplačno.

STROKOVNA POMOČ

Kliknite tukaj za klepet s svetovalcem
ali pa nas pokličite na 01 777 88 88